Goodyear

Goodyear EfficientGrip, köp däcket!

Frånkr 937per däck
Hitta dina

EfficientGrip

här!

Goodyear EfficientGrip är det enda däcket på marknaden som har tilldelats 2010 års miljömärkning Svanen. Detta är ett däck med väldigt lågt rullmotstånd och som lyckats kombinera ett elegant utseende med kompetent hantering och hög hållbarhet. Detta är ett sommardäck som ger bra grepp på torra och våta vägbanor.  

Däckprofil

Goodyear EfficientGrip är det första däcket i klassen Ultra High Performance som förmått att minska bränsleförbrukningen utan att dra ner på andra egenskaper. Däcket är tillverkat med ett innovativt material och med en ny generation slitbana. Goodyear EfficientGrip har blivit mycket populärt och monteras ofta som originaldäck på nya bilar.

Ekonomi

Goodyear EfficientGrip har en exceptionellt lätt struktur vilket bidrar till att däcket är bränslesnålt. Däcket har genom nya material och effektiv utformning blivit tio procent lättare jämfört med den tidigare modellen. Däcket har också CoolCushion-lager som är en ny termoplast vilket förstärker yttersidan. Detta material har delvis ersatt kimrök, och därmed lyckats minska totalvikten. Ett elegant däck som har visat goda resultat i tester på våta underlag är Goodyear EfficientGrip Performance som kan ses som ett alternativ till EfficientGrip. Med sin långa historia inom branschen har Goodyear däck även utvecklat flera andra intressanta modeller.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK