Goodyear

Goodyear EfficientGrip, köp däcket!

Frånkr 1 458per däck
Hitta dina

EfficientGrip

här!

Goodyear EfficientGrip är det enda däcket på marknaden som har tilldelats 2010 års miljömärkning Svanen. Detta är ett däck med väldigt lågt rullmotstånd och som lyckats kombinera ett elegant utseende med kompetent hantering och hög hållbarhet. Detta är ett sommardäck som ger bra grepp på torra och våta vägbanor.  

Däckprofil

Goodyear EfficientGrip är det första däcket i klassen Ultra High Performance som förmått att minska bränsleförbrukningen utan att dra ner på andra egenskaper. Däcket är tillverkat med ett innovativt material och med en ny generation slitbana. Goodyear EfficientGrip har blivit mycket populärt och monteras ofta som originaldäck på nya bilar.

Ekonomi

Goodyear EfficientGrip har en exceptionellt lätt struktur vilket bidrar till att däcket är bränslesnålt. Däcket har genom nya material och effektiv utformning blivit tio procent lättare jämfört med den tidigare modellen. Däcket har också CoolCushion-lager som är en ny termoplast vilket förstärker yttersidan. Detta material har delvis ersatt kimrök, och därmed lyckats minska totalvikten. Ett elegant däck som har visat goda resultat i tester på våta underlag är Goodyear EfficientGrip Performance som kan ses som ett alternativ till EfficientGrip. Med sin långa historia inom branschen har Goodyear däck även utvecklat flera andra intressanta modeller.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.