vinter Kompletta Däck

Här hittar du aluminiumfälgar med vinterdäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 10 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Letar du efter kompletta hjul till din bil inför vintern? Ett bra alternativ att välja kan vara fälgar med vinterdäck. Fälgarna väger betydligt mindre än fälgar av stål, och om man tar hand om sina fälgar på rätt sätt så kommer de att hålla betydligt längre än de traditionella stålfälgarna. När du har en fälg ihop med dina vinterdäck, är det speciellt viktigt att hålla dem rena, då snö och grus kan skapa obalans i hjulet i värsta fall. Det finns givetvis även fälgar som är speciellt framtagna för vinterbruk. De har ett skyddande ytskikt, oftast ett tåligt lager lack på fälgen. Bland vinterdäcken till dina fälgar finner du billiga och passande modeller av däck från välkända märken som Nokian och Pirelli.

Fälgar med vinterdäck är ett bra val för dig som letar efter kompletta hjul inför vintersäsongen. Vi har däck från märken som har skapat vinterdäck som passar för de nordiska förhållandena, så som Goodyear dubbdäck, samt Nokians dubb- och friktionsdäck. Vinterdäck ska sitta på bilen mellan 1 december till 31 mars, men skulle det råda vinterväglag innan eller efter dessa datum, så ska vinterdäcken sitta på. Det finns som bekant två sorters vinterdäck: Dubb- och friktionsdäck. De passar olika bra på olika underlag, och friktionsdäcken är att rekommendera om du i första hand kör mycket i stadstrafik. Vinterdäck måste ha minsta mönsterdjupet på 3 mm, men ett djupare mönster är alltid bättre. På isiga vägar är dubbdäcken bäst, medans friktion funkar bättre i snö och modd.

Hitta dina nya aluminiumfälgar med vinterdäck idag

Tirendo.se erbjuder ett brett sortiment av däck och fälg samt kompletta hjul. Vi har sommardäck samt vinterdäck, likaså däck för både bil, SUV, lastbil och motorcykel. Med vårt breda nätverk av samarbetspartners kan vi ordna montering snabbt och till ett bra pris.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.