Goodyear

Goodyear EfficientGrip Performance, köp däcket!

Frånkr 969per däck
Hitta dina

EfficientGrip Performance

här!

Goodyear EfficientGrip Performance ger effektivt skydd under hela sommaren. Detta sommardäck har suveränt fäste och kort bromssträcka på våt vägbana, trots ett väldigt lågt rullmotstånd. EU-däckmärkningen har givit däcket högsta betyg i våtgreppsprestanda. Goodyear EfficientGrip Performance hamnade på en förstaplats i årets ADAC sommardäck test vid däckdimensionen 195/65 R15V.

Däckprofil

Goodyear EfficientGrip Performance är utrustat med WearControl-teknik som säkerställer bästa möjliga balans mellan våtgrepp och rullfriktion under däckets hela livslängd. Goodyear EfficientGrip Performance har också fått ActiveBraking-teknik som ökar kontakten mellan däcket och vägytan för att ge effektivare inbromsningar.

Ekonomi

Goodyear EfficientGrip Performance har låg rullfriktion mellan däcket och underlaget på grund av FuelSaving-tekniken som minskar däckets energiförlust. Det ger bättre bränsleekonomi och lägre körkostnader för bilisten. Goodyear EfficientGrip Performance är en bra affär för bilister som vill ha säkerhet. Om man söker något att jämföra med så lönar det sig att titta närmare på Goodyear DuraGrip som ligger aningen lägre prismässigt, samt är utvecklat för att vara mer bränslesparande. Goodyear däck har i sitt breda sortiment flera ytterligare alternativ, allt för att kunna erbjuda däck med olika slags egenskaper.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.