Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


Sida 1 från 31
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Goodyear Sommardäck

Goodyear Sommardäck – ett prisvärt alternativ

Det är svårt att föreställa sig att någon inte skulle ha hört talas om Goodyear, och det med god anledning. Företaget har tillverkat däck i över 100 år, och idag är de en av världens största producenter. Goodyear Sommardäck finns i flera olika modeller, och för dig med låg budget kan vi glatt meddela att du har flera valmöjligheter då företaget tillverkar många prisvärda däck i lågprissegmentet.

Om du gillar miljömedvetna livsval så kommer du älska däcket Goodyear EfficientGrip. Detta Goodyear Sommardäck är det enda sommardäck som lyckats bli Svanenmärkt, en prestation som talar högt för företagets hängivenhet till naturen.

Beställ dina Goodyear Sommardäck online

Det är en sann fröjd att köpa däck från tirendo.se. Vi ser till att din köpupplevelse blir så njutbar som möjligt. Använd våra smarta sökfunktioner och hitta rätt däck för dig på bara några minuter. När du lagt din beställning skickas den inom några dagar hem till din dörr. Därefter kan du ta hjälp av någon av våra över 1000 monteringspartners över hela landet för att skruva på däcken på bilen. Det har aldrig varit så enkelt att byta däck!


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK