Quaility aluminiumfälgar för din bil

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Lär dig mer om aluminiumfälgar

Aluminiumfälgar eller lättmetallfälgar som de också kan kallas för är i princip ett måste om det är viktigt för dig med utseendet på din bil. Aluminiumfälgar bidrar verkligen till att din bil blir snyggar och ser häftigare ut. De kan vara betydligt dyrare än stålfälgar, men det kan det absolut vara värt. Många lägger gärna några extra kronor på att få till sin bil så att den ser riktigt bra ut. Detta är pengar som du nästan alltid får tillbaka vid försäljning av bilen. Bilderna i en annans påverkar nämligen slutpriset på en bil mer än man kanske kan tro.

Fördjupad information om aluminiumfälgar

Det finns massor av olika varianter av aluminiumfälgar att välja bland! Om du letar runt ett tag kommer du säkert att hitta någon variant som passar just dig, din stil och framför allt din bil. För det gäller att fälgen passar ihop med din bil rent stilmässigt, annars kanske din bil inte blir ett dugg snyggare utan du får istället en motsatt effekt.

Avslutning

Dessutom väger lättmetallfälgar inte lika mycket som stålfälgar vilket gör att man får bättre kylning till bromsarna. Det gör i sin tur att man får en bättre bromsverkan. Detta är en säkerhetsfråga och något som absolut kan motivera till ett inköp av nya lättmetallfälgar även om du inte är så noga med utseendet på din bi. Att köra bil är nämligen bland det farligaste de flesta av oss gör i livet och därför är det oerhört viktigt att tänka på säkerheten. Välj däck och fälgar som bidrar till ökad säkerhet, och inte tvärtom! Kom ihåg att du inte bör använda allt för slitna däck. Vänta alltså inte för längre innan du köper nya. När du ändå beställer nya däck kan det vara läge att köpa nya fälgar också. Ofta kan du få både och till ett bra paketpris. Köp dina nya fälgar hos Tirendo.se.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.