sommar Kompletta Däck

Här hittar du aluminiumfälgar med sommardäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 10 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Alla eftersträvar vi säkerhet i trafiken, något som har lett till att däcktillverkare har lagt mycket energi och tid på att förbättra sina produkter. Dagens fälgar med sommardäck håller en hög standard jämfört med äldre tiders varianter. Dels är fälgen lättvikt vilket reducerar bensinkostnaden och dels är däcken säkrare med hjälp av en sajpning som leder undan vatten, har förbättrade greppytor samt bättre viktfördelning. Några av de främsta utvecklarna av kvalitetsdäck idag är Continental och Pirelli. Båda företagen har satsat mycket på utveckling och innovation vilket leder till att du kan köpa allt säkrare däck till ett allt mer fördelaktigt pris. Tillverkarna är också inriktade på att använda sig av miljövänliga material och att hjälpa till att hålla bilens bensinförbrukning nere, allt för att skona miljön.

När det är dags att införskaffa nya fälgar med sommardäck finns det en del saker du behöver tänka på. Självklart bör du veta vilken sorts däck som passar till just din bil. Du bör också ha i åtanke vilket underlag du ska köra på, om det gäller sommar- eller vintersäsong samt vilka funktioner du främst vill se hos ditt däck. Är det viktigast att det är tystgående? Behöver du ett däck som hjälper bilen att hålla körförmågan stabil under högre hastigheter? Köper du däck inför vintern behöver du också fundera på det här med dubb. Vill du undvika dubben kan du köpa ett friktionsdäck vars gummiblandning och mönster är särskilt utvecklade för vinterkörning. Hankook är en av de tillverkare som erbjuder sina kunder såväl dubbade som dubbfria däck.

Investera i nya fälgar med sommardäck redan idag

När det är dags att investera i nya däck kan du med fördel besöka Tirendo.se. Vi har ett stort utbud av däck med 100 olika tillverkare och 25 000 olika profiler. Här får du också såväl fri som snabb frakt.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.