Goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, köp däcket!

Frånkr 1.273per däck
Hitta dina

Eagle F1 Asymmetric 2

här!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 är ett högklassigt premium sommardäck med underbara styregenskaper och manövrering. Däcket har tillverkats med den senaste teckniken som gör att däcket reagerar säkert vid inbromsningar vid både våta och torra underlag. Däcket inkluderades i ACE 2014 sommardäck test för däckdimensionen 225/45 R17 och slutade på en fjärdeplats.

Däckprofil

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 har en gummiblandning med högt kiselinnehåll som ger däcket suverän väghållning och grepp, samtidigt som den styva däckstommen ger mer exakt precision vid höga hastigheter. Däcket tar hjälp av bilens ActiveBraking-system och förbättrar kontakten till underlaget vid inbromsningar.

Ekonomi

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 är i premiumklassen och har ett enastående lätt rullmotstånd som gör att däcket ger lägre bränslekostnader. Det är ett bra miljöval ur den synvinkeln. Fuelsaving-funktionen håller alltså nere både bränslekostnader och koldioxidutsläppen. Miljövänligt alternativ till din personbil. I en lägre prisklass erbjuds även Goodyear EfficientGrip som är 10 % lättare, och därmed minskar på bränsleförbrukningen. I sitt stora sortiment har Goodyear däck även andra modeller som fokuserar på andra egenskaper.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK