Goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, köp däcket!

Frånkr 2 199per däck
Hitta dina

Eagle F1 Asymmetric 2

här!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 är ett högklassigt premium sommardäck med underbara styregenskaper och manövrering. Däcket har tillverkats med den senaste teckniken som gör att däcket reagerar säkert vid inbromsningar vid både våta och torra underlag. Däcket inkluderades i ACE 2014 sommardäck test för däckdimensionen 225/45 R17 och slutade på en fjärdeplats.

Däckprofil

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 har en gummiblandning med högt kiselinnehåll som ger däcket suverän väghållning och grepp, samtidigt som den styva däckstommen ger mer exakt precision vid höga hastigheter. Däcket tar hjälp av bilens ActiveBraking-system och förbättrar kontakten till underlaget vid inbromsningar.

Ekonomi

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 är i premiumklassen och har ett enastående lätt rullmotstånd som gör att däcket ger lägre bränslekostnader. Det är ett bra miljöval ur den synvinkeln. Fuelsaving-funktionen håller alltså nere både bränslekostnader och koldioxidutsläppen. Miljövänligt alternativ till din personbil. I en lägre prisklass erbjuds även Goodyear EfficientGrip som är 10 % lättare, och därmed minskar på bränsleförbrukningen. I sitt stora sortiment har Goodyear däck även andra modeller som fokuserar på andra egenskaper.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.