Dunlop

Dunlop Sport BluResponse, köp däcket!

Frånkr 905per däck
Hitta dina

Sport BluResponse

här!

Dunlop Sport Bluresponse är ett sommardäck med hög prestanda för personbilar. Detta bildäck kombinerar säkerhet och ekonomi med körglädje och komfort. Dunlops Short Braking Blocks ger däcket utmärkta bromsegenskaper på både våta och torra underlag. Dessa mönsterblock har extra hög styvhet och ger en ökad kontakt med vägytan vid inbromsning vilket gör att bromssträckan förkortas. Däckmönstret består bland annat av en kontinuerlig mittbåge vilket ger ökad stabilitet och precision när man kör i höga hastigheter. En planare mönsterprofil bidrar till bättre feedback från vägen och mer exakta reaktioner från däcket samt bättre kontroll vid kurvtagning. Gummimaterialet har integrerade polymerer vilket ger ett enastående grepp på våta vägbanor.

Däckprofil

Dunlop Sport Bluresponse har försetts med ett asymmetriskt mönster för bättre väghållning. Däcket figurerade i ADAC 2014 sommardäck test  där däcket placerades på en andraplats vid däckdimensionen 195/65 R15. De breda längsgående kanalerna bildar tillsammans med de riktade spåren i blocken ett välfungerande dräneringssystem. Vatten transporteras snabbt och effektivt bort från däcket vilket förbättrar greppet ytterligare på vått underlag och ger ett bra skydd mot vattenplaning.

Ekonomi

En rad komponenter samverkar för att göra Dunlop Sport Bluresponse till ett både ekonomiskt och komfortabelt däck. Det har ett minskat rullmotstånd tack vare den aerodynamiska formen och gummiblandningen med låg värmeutveckling. Detta ger både minskade bränslekostnader och mindre utsläpp. Slutna skulderblock ger en tystare och mer behaglig körning.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK