helårs Kompletta Däck

Här hittar du aluminiumfälgar med helårsdäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 10 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Känner du att det är både dyrt och tidskrävande att två gånger varje år behöva byta däck på din bil? Väljer du fälgar med helårsdäck så kommer du slippa alla problem som detta innebär. Hos oss på Tirendo.se hittar du billiga och kraftfulla industridäck till dina tunga maskiner som kräver detta. Har du en Jeep med fyrhjulsdrift, 4x4, så hittar du även däck till den hos oss. Varför inte välja att göra ditt liv lite enklare? Vi har ett stort sortiment av däck och du kan alltid vara säker på att du får bästa service och bra kvalité när du gör ditt inköp hos oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din vara, så har du alltid 30 dagars öppet köp.

Våra fälgar med helårsdäck passar de flesta bilar och modeller. Oavsett om du är ute efter lastbilsdäck, motorcykeldäck eller helt enkelt vanliga bildäck så hittar du det hos oss. Är det något som vi är stolta över så är det vårt väldigt breda sortiment. Här hittar du en rad olika välkända märken inom däckbranschen, såsom Nokian och Michelin för att nämna några. Du kan vara säker på att vi har valt att enbart ha de märken som är av god kvalitet hos oss. Vi gillar även att underlätta vardagen för våra kunder. Därför har vi valt att sälja dessa helårsdäck för att just du ska spara tid och pengar. Du slipper även tänka på att sätta på vinterdäck eller sommardäck i rätt tid.

Köp fälgar med helårsdäck på Tirendo.se idag!

Gör ditt sista däckbyte på flera år med våra fälgar med helårsdäck. På Tirendo.se får du alltid högsta service. Detta mycket tack vare att vi har över 300 servicepartners runt om i Sverige som är villiga att hjälpa just dig.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.