Michelin

Michelin Energy Saver, köp däcket!

Frånkr 1 514per däck
Hitta dina

Energy Saver

här!

Michelin Energy Saver är, precis som namnet avslöjar, väldigt energieffektivt och ger många ekonomiska fördelar. Däcket har hög säkerhet och prestanda, vilket ger föraren bra kontroll över bilen. Däcket har ypperliga bromsegenskaper på torr asfalt. Michelin Energy Saver har en genomarbetad energibalans som ger däcket lång livslängd.

Däckprofil

Michelin Energy Saver har en speciell gummiblandning som innehåller kisel och silica. Michelin däck har med detta exemplar försökt minska på nivåerna av kimrök för att uppnå ett lågt motstånd vid körning. Detta är ett tekniskt avancerat däck, bara slitbanan innehåller 14 olika ämnen för att ge det bästa resultatet.

Ekonomi

Michelin Energy Saver är märkt med Michelins Green X, vilket innebär att däcket är miljövänligt. Fordon som är utrustade med däck som har lägre rullmotstånd förbrukar mindre bränsle, vilket både är bra för förarens ekonomi samt att det minskar koldioxidutsläppen. Michelin Energy Saver har mycket låg rullfriktion och går att köra 1 000 mil längre än jämförbara däck.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.