bygg- och skogsmaskiner (MPT)

Bygg- och skogsmaskiner (MPT) kräver tåliga och ändamålsenliga däck

Är du på jakt efter däck till bygg- och skogsmaskiner (MPT) behöver du, precis som när det gäller till exempel lastbilsdäck, tänka på de ekonomiska värden fordonen skapar och sätta det i relation till däckens pris. Kvalitet lönar sig ofta men därmed inte sagt att du inte kan hitta billiga modeller som håller hög kvalitet i vårt breda sortiment. Vi har industridäck för fordon avsedda för riktigt tunga transporter och modeller avsedda för skogsmaskiner. Välj mellan radial och diagonaldäck beroende på om det är extremt grepp och skydd mot stickskador du är ute efter eller om du vill ha bättre körprestanda på ordentliga vägar. Vi samarbetar med ett stort antal märken i denna kategori och vågar lova att du kommer att hitta vad du söker.

Stort urval av däck till bygg- och skogsmaskiner (MPT)

Tirendo.se hittar du däcken du söker oavsett vad du har för fordon. När det gäller industridäck har vi modeller till allt från grävmaskiner till mindre släpvagnar och dessutom tillbehör som till exempel snökedjor. Du som behöver hjälp med montering ska veta att vi har över 300 servicepartners som kan bistå dig med detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris. När du köper däck från oss har du alltid 30 dagars returrätt och vi är dessutom kända för våra snabba leveranser.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.


Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.