lantbruksdäck

Bra lantbruksdäck skapar stora värden inom jordbruket

Lantbruksdäck är helt enkelt däck anpassade för maskiner och fordon som används inom jordbruk. De kan ha olika format och egenskaper beroende på vad för typ av fordon de är anpassade för. Hur stora maskinerna är spelar givetvis en avgörande roll. En annan avgörande faktor är om lantbruksdäcken används vid körning på olika underlag, till exempel i både skog och på åker, eller om fordonet är mer specialiserat. Däcken på fordon som körs i terräng behöver ett mycket gott punkteringsskydd och ge bra grepp under svåra förhållanden. Däcken på fordon som körs på bättre underlag kan istället vara framtagna för bästa möjliga bränsleekonomi. Vi kan erbjuda förvånansvärt billiga modeller från kända prestigemärken som Michelin och Firestone men även bland annat traktordäck från tillverkare som är specialiserade på utrustning till lantbruksmaskiner.

När det gäller lantbruksdäck står i regel kvalitén på utrustningen och maskinerna i direkt relation till verksamhetens lönsamhet. Man genomför alltså inte alltid en besparing genom att välja ett så billigt alternativ som möjligt. Det kan också vara en bra affär rent ekonomiskt att byta däcken i god tid. Ett produktionsstopp på grund av gamla däck som fått punktering kan innebära stora förluster rent ekonomiskt. När det gäller den här typen av däck är inte indelningen i sommardäck och vinterdäck lika avgörande som för personbilar. Traktorer kan till exempel ha antingen dubbar eller snökedjor året om så länge de inte förstör underlaget de kör på. Vi kan erbjuda däck från många tillverkare i denna kategori . Letar du efter däck från till exempel Continental, Vredestein eller Gislaved - så hittar du det.

Du kan tjäna mycket på att uppgradera dina lantbruksdäck

Vi på Tirendo.se kan erbjuda så väl låga priser som ett stort urval av däck avsedda för de flesta typer av lantbruksfordon. Vi ger 30 dagars returrätt och har nätverk med servicepartners som gärna hjälper dig med monteringen, om det skulle behövas.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.


Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.