Pirelli

Pirelli Cinturato P7, köp däcket!

Frånkr 1 724per däck
Hitta dina

Cinturato P7

här!

Pirelli Cinturato P7 – Ett miljömedvetet val

Däcket Pirelli Cinturato P7 är så mycket miljövän ett däck kan bli och bidrar även med förhöjda komfortnivåer till din körning. Däcket har låga mönstertryck vilket gör att förslitningarna minskas och blir mer jämnt fördelade över däckets kontaktyta. Den avancerade tekniken bidrar också till att reducera bullernivåerna som uppstår och därigenom blir din åktur tystare. De ytliga mönstren är dock inget negativt när det kommer till vattenevakuering. Detta kompenseras av de fyra bredare längsgående spåren som verkar för att forsla undan vatten från bilens undersida, och därigenom ge dig bättre kontroll över bilen vid körning på blöta vägar.

Styrresponsen och greppet förbättras av de robusta centrala klackarna och de breda ytterskuldrorna. I skarpa kurvor kommer du märka att bilen svänger med enkelhet och att du har kontroll över g-krafterna.

Pirelli Cinturato P7 – Ett modernt alternativ

Detta sommardäck har som ovan konstaterades ett jämnt slitmönster och kommer därför att hålla längre än många andra däck. Detta gör att det kommer dröja längre tills du behöver byta ut dem, och därför sparar du på miljön. Det låga rullmotståndet gör även att din bil kommer längre på mindre bränsle, och den begränsade mängd fossila bränsle som finns på planeten kan användas till andra ändamål. Du sparar dessutom pengar då du kommer behöva tanka mer sällan.

Köp din däck utan bekymmer

Med tirendo.se är det enkelt att hitta rätt däck till dig och din bil. Vi har samlat nyttiga beskrivningar om varje enskilt däck som är lättläst och informativt så att du kan välja ett däck som passar dina preferenser.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.