Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Michelin Pilot Sport 3, köp däcket!

Hitta dina

Pilot Sport 3

här!

Michelin Pilot Sport 3 är ett högprestanda-däck med enastående vidhäftning och livslängd. Däcket ingår som originalutrustning till många bilar i premiumklassen, som till exempel Audi A5. Det är ett sportigt sommardäck som är miljövänligt. Michelin Pilot Sport 3 är balanserat för att klara av säker körning på både våta och torra vägar. Är du villig att gå upp ett steg i pris finns också Michelin däcks värsting och sport-modell Pilot Super Sport tillgänglig i vårt sortiment.

Däckprofil

Michelin Pilot Sport 3 har gummiblandningen Michelin Green Power Compound, som kombinerar grepp på vått underlag med lätt rullmotstånd och ökad livslängd. Däckmönstret är asymmetriskt för att förbättra greppet på torra vägbanor och vid kurvtagning. Michelin Pilot Sport 3 använder sig också av däckmönster som tar bort vattnet mellan däcken och vägen för att förhindra vattenplaning. Detta ger också kortare bromssträckor på våt vägbana.  

Ekonomi

Michelin Pilot Sport 3 är märkt med Green X, som är Michelins egna märkning för däck som har lågt rullmotstånd. Det är en miljömärkning som bolaget själva använder för att förenkla för konsumenterna. Michelin Pilot Sport 3 har en gummiblandning som ger ökad livslängd. Detta är viktiga komponenter för att kunna göra ett val som minimerar påverkan på miljön.

Kännetecken

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK