Michelin

Michelin Pilot Sport 3, köp däcket!

Frånkr 2 845per däck
Hitta dina

Pilot Sport 3

här!

Michelin Pilot Sport 3 är ett högprestanda-däck med enastående vidhäftning och livslängd. Däcket ingår som originalutrustning till många bilar i premiumklassen, som till exempel Audi A5. Det är ett sportigt sommardäck som är miljövänligt. Michelin Pilot Sport 3 är balanserat för att klara av säker körning på både våta och torra vägar. Är du villig att gå upp ett steg i pris finns också Michelin däcks värsting och sport-modell Pilot Super Sport tillgänglig i vårt sortiment.

Däckprofil

Michelin Pilot Sport 3 har gummiblandningen Michelin Green Power Compound, som kombinerar grepp på vått underlag med lätt rullmotstånd och ökad livslängd. Däckmönstret är asymmetriskt för att förbättra greppet på torra vägbanor och vid kurvtagning. Michelin Pilot Sport 3 använder sig också av däckmönster som tar bort vattnet mellan däcken och vägen för att förhindra vattenplaning. Detta ger också kortare bromssträckor på våt vägbana.  

Ekonomi

Michelin Pilot Sport 3 är märkt med Green X, som är Michelins egna märkning för däck som har lågt rullmotstånd. Det är en miljömärkning som bolaget själva använder för att förenkla för konsumenterna. Michelin Pilot Sport 3 har en gummiblandning som ger ökad livslängd. Detta är viktiga komponenter för att kunna göra ett val som minimerar påverkan på miljön.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.