markarbetsmaskiner / grävmaskiner

Köp prisvärda däck till alla typer av grävmaskiner och markarbetsmaskiner

Minigrävare väger allt från 0,5 - 8 ton och ställer höga krav på prestanda hos däcken. Man behöver ett brett däck för att klara de sidokrafter som uppstår när man använder grävaren. Sedan måste däcket även vara grovt mönstrat för att kunna bestiga branta backar och leriga underlag. Kraven på att manövrera grävaren smidigt är höga då minigrävaren ofta används vid trånga utrymmen. Däck till större grävmaskiner måste dessutom klara de enorma krafter det innebär med en större grävare på mellan 10-50 ton. Däcken är den enda kontakten mellan grävare och marken - se till att de är bra! Köp dina däck här hos oss på Tirendo.se idag så får du däck till ett av marknadens bästa priser. Vi har däcken du behöver till din Volvo - med riktigt billiga priser.

Grävmaskiner - Köp dina däck hos oss idag!

Köp billiga och prisvärda däck till din bandgrävare online här hos oss! Vi har ett stort sortiment med däck från 100 olika märken, alltid med snabb leverans. Du får även tillgång till ett brett nätverk med över 300 olika verkstadspartners för installation och service. Vi här på Tirendo.se är väldigt måna om våra kunder och skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din vara så har vi alltid 30 dagars öppet köp, allt för att du ska kunna känna dig trygg när du handlar hos oss.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK