Quad / ATV (all terrain vehicle)

Quad / ATV - billiga däck, stort urval och snabba leveranser

Då ATV och Quad, även kallat fyrhjulingar, har blivit alltmer populärt så ökar även efterfrågan på passande däck. När det kommer till Quad / ATV däck är det viktigt att dom är av bra kvalité. Stadiga däck med bra grepp och djupa spårade mönster som klarar de flesta terränger är att föredra. Lyckligtvis har många av de större tillverkarna, såsom Yamaha, även dom börjat fokusera på bra terrängdäck för de flesta modeller. Det finns ett stort utbud av tåliga 4x4 däck för alla säsonger att välja bland. Håll koll på vilken storlek du behöver samtidigt som du håller den tänkta terrängen i åtanke. Du hittar bra och billiga däck för alla säsonger hos oss. Passa på och köp dina nya däck och få fri frakt redan idag.

Hitta dina Quad / ATV däck hos oss redan idag.

Är det dags att byta ut dina Quad / ATV däck, eller behöver du nya inför nästa säsong? Hos oss på Tirendo.se hittar du slitstarka däck med bra grepp i olika storlekar och modeller. Exempelvis så finns det bra och prisvärda däck från välkända märken som Suzuki med flera. Beställer du från oss kan du njuta av låga priser, fri frakt och snabb leverans. Du har även hela 30 dagars returrätt. Behöver man hjälp med installation av sina däck kan man vända sig till någon av våra 300 servicepartners runt om i landet.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK