Cooper

Cooper Discoverer ATR, köp däcket!

Frånkr 1.520per däck
Hitta dina

Discoverer ATR

här!

En artikel som fördjupar din kunskap om Cooper ATR däck

Cooper ATR däck är ett däck för all typ av terräng och Off Road-körning. Det passar extra bra till SUV:ar och fyrhjulsdrivna bilar. Cooper startade sin verksamhet i Ohio när två entrepenörer köpte upp ett antal företag och så småningom började tillverka däck. Än idag har Cooper fortfarande sin verksamhet i den ursprungliga egendomen. The Cooper Corporation etablerades år 1919 i en närliggande fastighet för tillverkning av nya däck. Dessa två företag slogs samman med The Falls Rubber Company i Cuyahoga Falls, Ohio 1930 och bildade The Master Tire & Rubber Company. År 1946 ändrades företagsnamnet till Cooper Tire & Rubber Company. 1960 noterades bolaget på New York Stock Exchange. Idag är Cooper den 10: e största däcktillverkaren i världen och en av två amerikanska ägda däcktillverkare. De har gått från en enda liten fabrik i Findlay till tre stora däckfabriker i USA. Cooper Däck säljs runt om i världen uteslutande genom oberoende däckhandlare och distributörer.

Lär dig mer om hur du tar hand om dina Cooper ATR däck

Däck som håller länge gör säkerhetskontrollerna mer kritiska än någonsin. Många av dagens däck klarar 5000 mil eller mer innan de slits ut, men värme, omgivningen med mera potholesvaga dem. Kontrollera lufttrycket varje månad när däcken är kalla (innan de körts mer än ett par mil). Var säker på att de har det lufttryck som anges på skylten på förardörren eller inuti handskfacket eller tanklocket. Använd inte trycket på däckets sidovägg, det är det maximala trycket för däcket. Leta efter sprickor, snitt eller utbuktningar i sidovägg eller slitbanan och byt ut däcken om du hittar något. Kontrollera om däcket har slitits på ett ojämnt sätt, vilket brukar betyda dålig hjuljustering eller slitna upphängningskomponenter. Kontrollera även fordonets justering och upphängning innan du monterar nya däck för att förhindra att de slits i förtid. Håll dig inom fordonets viktkapacitet som anges på dörrkortet. Överbelastning gör däcken varmare, vilket ökar risken för slitage. Mät slitbanans djup då och då. När mönsterdjupet har blivit grunt är det dags att tänka på ett byte. Cooper ATR däck är ett bra alternativ.

Avslutning och avrundning angående Cooper ATR däck

Nu har vi lärt oss Cooper ATR däck och hur man tar hand om sina däck. Köp gärna dina nya tillbehör till bilen hos Tirendo.se. Där hittar du det mesta du kan behöva när det gäller däck och fälgar. Bra produkter till bra priser. Du kan till exempel köpa  Cooper ATR däck.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK