Bridgestone

Bridgestone ED12, köp däcket!

Frånkr 961per däck
Hitta dina

ED12

här!

Ta dig an naturen med Bridgestone ED12 däck

Bridgestone ED12 däck har utformats med motorsportens alla utmaningar i åtanke. Däcket är gjort för off-road körning, och kommer ge dig det där lilla extra övertaget. Däcket är otroligt dynamiskt och kan tackla både mjuk sand, djupa lerpölar och kompakta, steniga stigar. Detta åstadkommer man med hjälp av de skiftande blocken som får grepp på alla väglag, och som formar sig efter ytan de kör på. Gummiblandningen är flexibel och anpassar sig efter underlaget. Det här däcket lämpar sig perfekt för dig som tävlar off-road och behöver hög prestanda i tävlingens hetta. Bridgestone ED12 däck är däck man kan lita på.

Däckets komposition är självrensande vilket innebär att du slipper oroa dig över att stenar, pinnar eller liknande ska fastna i mönstret. Denna mönsterdesign bidrar även till att du får ett starkt grepp oavsett underlaget, och detta översätts i slutändan till att du får mer kontroll över hojen. Denna aspekt kan vara avgörande i en tävlingssituation, och det kan även vara det som står mellan dig och en obehaglig olycka.

Kontroll är trygghet – Bridgestone ED12 däck

Ute i naturen är det viktigare än någonsin att ha full kontroll över din motorcykel. Bridgestone ED12 däck är förberedda på alla utmaningar du ställs inför, och ger dig det där lilla extra som en seriös förare behöver. Förutom dess goda förmåga att hantera skiftande väglag har däcket enormt hög stabilitet på raksträckor. Detta gör att du kan dra på gasen lite extra, och komma i mål snabbare.

Bridgestone ED12 däck finns i många olika storlekar. Du kan med bara några knappklick ta reda på om däcket passar till din motorcykel eller inte med hjälp av vårt smarta söksystem. Det tar bara några sekunder, allt du behöver göra är att mata in vilken motorcykel du kör, vilken årgång det är och vilken motor du har. Använd även denna funktionen för att se alla däck som finns tillgängliga för just dig. Du slipper oroa dig över att beställa fel storlek! Få hem rätt däck direkt, vi skickar hem dina produkter på bara några dagar.

Smidigt köp av Bridgestone ED12 däck

Tirendo.se får du marknadens lägsta priser, och vi erbjuder dig även service i världsklass. Kontakta vår vänliga kundtjänst om du har några frågor. De hjälper dig gärna, oavsett vad du undrar över.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK