Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581


Sida 1 från 13
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Bridgestone däck

Bridgestone Däck förhöjer säkerheten

Det grundades i Japan redan 1931, nu är Bridgestone en av de ledande i däckbranschen. Företaget har över 137 000 anställda över hela världen och tillverkar en mängd olika däck. Företaget började sin historia med att tillverka skor, men ganska snart beslutade grundaren Shojiro Ishibashi att tillverkningen också skulle innefatta däck. Namnet på bolaget kommer också från grundaren, vars namn ordagrant är Stone Bridge, men det flyttades runt för att bättre passa den internationella marknaden. 2007 fick Bridgestone kritik för sitt bristande ansvar i miljöfrågor. Bolaget var tvunget att snabbt arbeta fram en fungerande plan för att värna om miljön vid tillverkningen av Bridgestone mc-däck, något som bolaget fortfarande jobbar med att förbättra.

Tradition och kunskap från Bridgestone

Bridgestone Motorcykeldäck blandar styrka och säkerhet för att ge motorcykelsägare utmärkt grepp, kurvtagning och balans. Bridgestone förstår vad motorcyklister behöver, och detta visar sig i en rad olika motorcykeldäck som fungerar för varenda körstil och budget, vilket är någonting man kan förvänta sig från världens största däckföretag. Bridgestone-motorcykeldäck kan delas in tre kategorier: On road, on/off road, och racing. Du kan räkna med att Bridgestone alltid är med dig - oavsett om du kör på tävlingsbanan, spår, långresa eller stadsvägar.

Fördelar med att välja Bridgestone-motorcykeldäck

Om dina körkrav skiljer sig lika mycket som terrängen har Brigestone-däck en stor produktkatalog som du kan välja från. Deras onroad-däck har konstruerats så att de fungerar både för touring, sporter, tävlingar, cruising och vardaglig användning. Om du växlar mellan att åka på långa, avkopplande resor och tävla i adrenalinfyllda sporttävlingar kommer du att märka att Bridgestone mc-däck har hjul för alla dina behov.

Bridgestone har även tillverkat däck som konstruerats specifikt för att klara av extrema terränger och svåra körförhållande. Slitbanemönstret har konstruerats för att kunna köra över både mjuk och hård jord och växla mellan lera och sand. Om du är intresserad av Enduro-körning eller att åka motorcross är Bridegstone-motorcykeldäck absolut någonting som du bör använda då de har en lång livslängd och ger dig fullständig körkontroll.

Bridgestone-racingdäck

Bridgestone-racingdäck är minutiöst utformade för tävlingsbanan. Eftersom Bridgestone-motorcykeldäck ger bättre väghållning och grepp vid kurvtagning är de som gjorda för att vinna tävlingar med.

På Tirendo hittar du som letar efter budget-, eco- eller premiumdäck både mångfald, kvalitetservice och de bästa däckerbjudandena! Köp dina Bridgestone-däck online på Tirendo.se.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK