Billiga vinterdäck hos Tirendo

Billiga vinterdäck

Nu kan du välja billiga vinterdäck som passar plånboken!

Välj däckdimension till ditt fordon

Var hittar jag min däckdimension?

Günstige Winterreifen

Köpa vinterdäck

När snön yr och kölden bitar tag i vägbanan krävs det att ditt fordon har vinterdäck. Klimatet i Sverige gör att det krävs riktiga säsongsdäck för att kunna få fäste vid de olika årstiderna. Tirendo har billiga vinterdäck som klarar av låga temperaturer och isiga vägar. Vinterdäck är märkta med ”Mud and Snow” på däckets yttersida, eller med någon av förkortningarna M+S, M-S, M.S eller MS. Tirendo har ett brett sortiment av däck från världens bästa däcktillverkare. Det är upp till dig att välja det däcket som har egenskaper och kvalitéer som passar din körning och väderförhållandena där du bor.

Erbjudande hos Tirendo

Det är viktigt att titta på helhetsbilden när man väljer vinterdäck. Det är bra att veta på vilket sätt man använder bilen under vinterhalvåret för att veta vilka egenskaper som man förväntar sig av däcken. Tirendo har billiga vinterdäck som kan ge föraren precis det som behövs. Det finns prisvärda budgetdäck som alltid har ett lågt pris och ger fullgod säkerhet, men ofta finns det också välkända däckmärken till specialerbjudanden. Genom att samarbeta med flertalet däckgrossister är det möjligt för Tirendo att sälja billiga vinterdäck till priser som understiger tillverkarnas prisrekommendationer.

Billiga vinterdäck

Det är viktigt att vara rustad för vintern i god tid, för det är olämpligt att överhuvudtaget köra med sommardäck vid vinterväglag. Det är lag på att ha vinterdäck under perioden 1 december till 31 mars, men det är viktigt att inte stirra sig blind på denna tidsfrist utan att vara förberedd när vintern närmar sig.  Därför är det också tillåtet att ha dubbdäck under perioden oktober till april. Det är viktigt att tänka efter var du kommer köra innan du köper dina billiga vinterdäck, till exempel är det inte tillåtet att köra med dubbdäck i många länder i Europa. I dessa länder är det endast tillåtet att köra med dubbfria vinterdäck, eller friktionsdäck som de också kallas. Dessa däck har lameller som fylls med snö och på så sätt skapar fäste och bra väggrepp. Det är viktigt att däcken som man använder uppfyller kravet på däckmönsterdjup, i Sverige är minimum 3 millimeter för friktionsdäck. I Sverige är speciellt Nokian vinterdäck populära. Om mönstret är mindre förlorar däcket sina kvalitéer. Välj dina billiga vinterdäck som har de egenskaper som du efterfrågar.

Fördelar med Tirendo

När du har valt det billiga vinterdäck som har rätt dimension och hastighetsindex, skickas däcken till din angivna adress eller till en monteringsverkstad i ditt närområde helt utan fraktkostnader. Skulle du inte vara nöjd med produkterna kan du skicka tillbaka dem utan extra kostnad, om de är i samma skick som när du fick dem. Det är enkelt och smidigt att köpa billiga vinterdäck hos Tirendo.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^