Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 16
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Kumho Vinterdäck

Kumho Vinterdäck passar alla plånböcker

Kumho är en av världens största däcktillverkare, och framgångssagan började för 50 år sedan. De utvecklar däck som är anpassade för både lyxbilar och billigare budgetbilar, men en sak har alla gemensamt. Kumho Vinterdäck är säkra att köra och kommer ta dig dit du ska utan problem. Med så många års erfarenhet i bagaget har företaget blivit en expert på att tillverka däck för alla säsonger och körstilar. Är du redan ett fan av Kumho? Då hittar du alla Kumho Vinterdäck smidigt samlade på ett och samma ställe med vår smarta sökfunktion. Sålla snabbt bort de storlekar som inte passar din bil, därefter kan du i lugn och ro leta fram en uppsättning som faller dig i smak.

Märket är väldigt populärt på marknaden idag. Har du en liten budget kanske det hyllade däcket Kumho Izen KW31 passar dig, med dess utmärkta kombination av pris och stabilitet på vintervägarna. För den som söker prestanda finns Kumho Izen KW27, som har beprövad excellens på både is och snö.

Med nya Kumho Vinterdäck tacklar du stormen

Den svenska vintern är oförlåtlig på sina ställen, och även om du inte kan påverka vädret så kan du se till att vara väl förberedd med en ny uppsättning Kumho Vinterdäck. Hos tirendo.se finns det alltid ett fynd för just dig. Vi ser till att du får hem däcken på bara några dagar, och om du inte har lust att montera dem själv så finns någon av våra över 1000 monteringspartners aldrig långt bort. Kompromissa inte på din bils säkerhet. Köp nya vinterdäck idag!


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK