Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 568
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 15
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Viking Vinterdäck

Viking vinterdäck

Viking vinterdäck har funnits riktigt länge på marknaden här i Skandinavien och man vet hur man gör däck anpassade efter de förhållanden som kan råda på nordiska vintervägar. Däcken är relativt billiga men brukar uppmärksammas för goda köregenskaper i oberoende tester. Vill du investera lite mer men hålla dig till nordiska tillverkare kan finska Nokian vara ett alternativ.

Med Viking vinterdäck är du beredd på det mesta

Viking WinTech är en serie som finns i många storlekar och som är framtagen för dig som vill ha ett prisvärt vinterdäck. Jämför gärna med Rotalla Ice-Plus S110 som ligger i ungefär samma prisklass. En stor fördel med att välja lite billigare däck är att man får råd att byta oftare än om man köper däck från en premiumtillverkare, det gör mycket för säkerheten. Viking vinterdäck är ett mycket bra köp när du beställer dem online från välsorterade butik. Viking SnowTech II är en annan serie som designats för ha så bra allround-egenskaper att du kan köra tryggt oavsett om det föreligger risk för vattenplaning eller om det är is och snö ute på vägarna. Det är förhållandevis avancerat däck som bygger på ett innovativt däckmönster med V-formade lameller.

Viking grundades så tidigt som 1913 i den norska staden Askim. Viking vinterdäck är dock inte ett helnorskt företag idag utan en del av den stora koncernen Continental. Det innebär att det ligger mycket stora resurser bakom utvecklingen av varje ny däckmodell. En annan fördel med att ingå i en koncern är priserna sänks tack vare alla samordningsfördelar och de påkostade fabrikerna. Även svenska däckmärket Gislaved är uppköpt av Continental. Även om Viking är känt för sina lite billigare däckserier bör du vara medveten om att detta är en tillverkare med ett förhållandevis brett sortiment. Du har med andra ord goda möjligheter att hitta just det däck du söker till ditt fordon. Det gäller även om du kör en lite tyngre bil.

Satsa på pålitliga Viking vinterdäck till bra priser

Tirendo.se kan erbjuda Viking vinterdäck till ett väldigt förmånliga priser. Däcken är framtagna i samarbete med Continental och vi bjuder dig på frakten. Om du inte vill behöva byta däck på bilen själv kan vi tipsa om en servicetekniker nära dig som ingår i vårt nätverk och som gärna hjälper dig med dina däck. Om det är något annat än Viking du är ute efter ska du veta att vi saluförför profiler från omkring 100 däckmärken. Här finns något för alla!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK