Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 62
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Viking däck

Viking däck för ett nordiskt klimat

Som namnet antyder är Viking däck nordiskt tillverkade, och de såg dagens ljus för första gången redan år 1931 i Norge. Sedan dess har man successivt expanderat till utländska marknader efter 70-talet och man kan idag säga att dem är väldigt populära i flera europeiska länder med alpina terränger. Det är inte bara kvaliteten som lockar konsumenterna att köpa dessa däck, utan även deras prisvärda kombination av kostnad och egenskaper.

När företaget köptes upp lade man i en ny växel när det gällde teknologiska innovationer i kombination med däcktillverkningen. Viking däck tillverkar däck både för sommaren och vintern och man har anammat den nordiska mentaliteten när det gäller bilkörning. Säkerhet före övrig prestanda. Det är en bidragande faktor till att de är så framgångsrika då de presterar högt i säkerhetstester samtidigt som de tilltalar plånboken.

Köp alla dina däck smidigt online

På tirendo.se är det väldigt bekvämt att köpa däck. Du kan använda sökfunktionen och hitta alla modeller som passar till din bil, och därefter bläddra tills du hittar ett som faller dig i smak. Vet du redan vad du är ute efter så kommer du finna konkurrenskraftiga priser, snabb frakt hem till din dörr och en professionell kundservice.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK