Michelin

Michelin Primacy HP, köp däcket!

Frånkr 1.262per däck
Hitta dina

Primacy HP

här!

Michelin Primacy HP är lämpliga för mellanklassbilar och lyxbilar. Detta är ett premium-däck som har en sofistikerad slitbana för optimal körning och god bromsförmåga. Sommardäcket har utmärkt grepp på både torra och våta vägbanor. Michelin Primacy HP har övertygat många tillverkare om sina kvalitéer och därför är Primacy HP originaldäck på bland annat Audi TT. Däcket ger hög säkerhet och bra komfort för passagerarna.

Däckprofil

Michelin Primacy HP har en formbar och styv konstruktion som garanterar maximal kontaktyta. Slitbanan är konstruerad för jämnare slitage och längre livslängd och erbjuder förstklassig väghållning och bromsförmåga på våt vägbana. Michelin Primacy HP har fått en ny gummiblandning med Elasto Sport och mer silika, vilket ger bättre stabilitet.

Ekonomi

Gummiblandningen nämns som en anledning till att däcken är ekonomiska för föraren. Michelin Primacy HP är uppbyggda med hjälp av en kiselblandning som ger bättre styvhet, därför får de en längre livlängd. Däcken har en perfekt kombination av hållbarhet och prestanda, som gör att det är prisvärt. Rullmotståndet på däcken har blivit minimerade och det leder i sin tur till att föraren sparar bränsle. Ytterligare ett kompetent sommardäck är Michelin Primacy 3 som har visat goda resultat och är utvecklat för en tät väghållning och på sikt kommer att ersätta Primacy HP. I sortimentet erbjuder även Michelin sommardäck i andra prisklasser och andra intressanta modeller.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK