Michelin

Michelin Primacy HP, köp däcket!

Frånkr 1.266per däck
Hitta dina

Primacy HP

här!

Michelin Primacy HP är lämpliga för mellanklassbilar och lyxbilar. Detta är ett premium-däck som har en sofistikerad slitbana för optimal körning och god bromsförmåga. Sommardäcket har utmärkt grepp på både torra och våta vägbanor. Michelin Primacy HP har övertygat många tillverkare om sina kvalitéer och därför är Primacy HP originaldäck på bland annat Audi TT. Däcket ger hög säkerhet och bra komfort för passagerarna.

Däckprofil

Michelin Primacy HP har en formbar och styv konstruktion som garanterar maximal kontaktyta. Slitbanan är konstruerad för jämnare slitage och längre livslängd och erbjuder förstklassig väghållning och bromsförmåga på våt vägbana. Michelin Primacy HP har fått en ny gummiblandning med Elasto Sport och mer silika, vilket ger bättre stabilitet.

Ekonomi

Gummiblandningen nämns som en anledning till att däcken är ekonomiska för föraren. Michelin Primacy HP är uppbyggda med hjälp av en kiselblandning som ger bättre styvhet, därför får de en längre livlängd. Däcken har en perfekt kombination av hållbarhet och prestanda, som gör att det är prisvärt. Rullmotståndet på däcken har blivit minimerade och det leder i sin tur till att föraren sparar bränsle. Ytterligare ett kompetent sommardäck är Michelin Primacy 3 som har visat goda resultat och är utvecklat för en tät väghållning och på sikt kommer att ersätta Primacy HP. I sortimentet erbjuder även Michelin sommardäck i andra prisklasser och andra intressanta modeller.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK