Michelin

Michelin Primacy 3, köp däcket!

Frånkr 1.545per däck
Hitta dina

Primacy 3

här!

Michelin Primacy 3 är ett sommardäck för personbilar. Däcket har fantastiska bromsförmåga och tar fram egenskaper hos föraren. Detta är ett stabilt däck som ger en tät väghållning och bra grepp på både våta och torra vägar. Michelin Primacy 3 är en förbättring av Michelin Primacy HP, och kommer successivt att ersätta den äldre modellen.

Däckprofil

Michelin Primacy 3 har ett nytt däckmönster som bibehåller hela kontaktytan mot vägbanan genom designen med självblockerande lameller. Gummiblandningen är anledningen till det optimala greppet och den korta bromssträckan.

Ekonomi

Michelin marknadsför sitt däck som trefaldig säkerhet, de syftar på bromsförmågan och greppet och kurvtagningen. Michelin Primacy 3 har också enastående livslängd, något som är viktigt i den ekonomiska frågan. Lägg till att däcket har lågt rullmotstånd och är bränslesnålt. För andra modeller har Michelin sommardäck som specialisering på andra egenskaper. Det finns även däck i olika prisklasser i företagets sortiment. Ett däck som företaget tagit fram är Michelin Energy Saver som förbrukar mindre bränsle och har en lång livslängd.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK