Michelin

Michelin CrossClimate +, köp däcket!

Frånkr 1.556per däck
Hitta dina

CrossClimate +

här!

Var beredd på allt – Michelin CrossClimate +

Det svenska klimatet bjuder jämnt och ständigt på nya oväntade överraskningar. Det håller sig sällan till det som förväntas av vår och höst, och därför har Michelin utvecklat ett sommardäck som kan hantera både snö och is. Michelin CrossClimate + är din bästa vän under tre av årets fyra säsonger. Gummiblandningen i däcket är väldigt flexibel och anpassar sig till skiftande temperaturer så att du kan köra säkert med bra grepp från tidig vår till sen höst. När vädret är varmare så får du också bra styrprecision och kontroll över bilen då blandningen blir styvare.

Den unika V-formationen på mittsektionens mönster bidrar till ökat grepp på snö under hela däckets livslängd. Michelin CrossClimate + är perfekt för dig som bor lite längre upp i Sverige och får uthärda längre vintrar, och kortare somrar. Däcket kompromissar inte på prestandan eller säkerheten. Spårens djup gör även blöta vägar till ett problem som tillhör det förflutna, då det med enkelhet forslar undan vatten från bilens körriktning.

Michelin CrossClimate + - Certifierad trygghet

Michelin CrossClimate + har certifierats med märkningen M+S (Mud and Snow) och 3PMSF (3-Peak Mountain Snow Flake). Det betyder att däckets egenskaper är väl beprövade och garanteras klara av lite hårdare förhållanden, trots att det i grunden är ett sommardäck. Det uppfyller inte kraven för ett vinterdäck, så använd det endast under rekommenderade förhållanden. Michelin är kända för att tillverka däck som håller länge, och det här är inget undantag. Du kommer kunna använda det under många mil framöver, så köp det idag från tirendo.se och investera i en säkrare framtid.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK