Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 542
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Michelin Helårsdäck

Michelin Helårsdäck – Kvalitet som känns

Däckjätten Michelin är ett av de mest framstående företagen på marknaden. Man har däck som riktar sig till alla kunder, så oavsett om du är på jakt efter billigt och säkert eller dyrt och snabbt så finns här något för dig. Generellt brukar deras produkter innefatta en kombination av alla essentiella egenskaper som associeras med däcktillverkning. Högt fokus ligger både på säkerhet, bränslekonsumtion, komfort och livslängd – vilket är en av anledningarna till att man har lyckats hålla sig i framkanten under så lång tid.

När det kommer till Michelin Helårsdäck gäller samma principer. De kombinerar det viktigaste av det som krävs för att tackla säsongernas skiftande utmaningar, och man gör detta otroligt väl. Om du inte vill behöva tänka på att byta däck flera gånger om året så är Michelin Helårsdäck ett alternativ för dig. Se vad de har att erbjuda dig, din bil och din plånbok – och skaffa en däckuppsättning du kommer vara nöjd med flera säsonger framöver.

Hitta rätt Michelin Helårsdäck för dig och din bil

Med vårt smarta söksystem behöver du inte spendera flera timmar på att navigera genom vårt enorma utbud. Allt du behöver göra är att mata in vilken bilmodell du kör, vilken årgång det är och vilken motor du har – resten sköter vi! På sekunder får du fram samtliga alternativ som passar till din bil, och kan i lugn och ro bläddra igenom sortimentet. Du slipper jäktande säljare och kan själv bestämma vilken däckuppsättning som ska tjäna dig de kommande säsongerna. Utöver detta så ger vi dig även marknadens lägsta priser på däck och biltillbehör. Spara både tid och pengar när du köper dina däck från oss!

Beställ Michelin Helårsdäck redan idag

När det är dags för nya Michelin Helårsdäck hjälper Tirendo.se dig att hitta rätt. I vårt utbud hittar du flera olika alternativ, och vi gör alltid vårt yttersta för att din köpupplevelse ska bli så behaglig som möjligt. När du lagt din beställning av nya Michelin Helårsdäck skickar vi hem däcken till dig på bara några dagar, och du betalar givetvis inte någon frakt för produkterna. Har du inte tillgång till ett garage eller en verkstad? Oroa dig inte! Vi samarbetar med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Kolla vilken som ligger närmst dig och boka en tid redan idag. Du får fördelaktiga priser och kan känna dig trygg i att din bil blir omhändertagen av ett proffs!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK