Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 526
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Viking Helårsdäck

Ge bilen ett lyft med nya Viking Helårsdäck

Vår granne i väst har ett klimat snarlikt vårt eget, med den stora skillnaden att deras landskap är betydligt mer kuperat. Däcktillverkaren Viking har varit aktiv på marknaden sedan 1913, och under över 100 år av däcktillverkning har man plockat upp ett och annat i kunskapsväg. Företaget producerar däck som håller ett högt mått av kvalitet, och förutom att vara anpassade för vårt nordiska klimat klarar de även av utmaningar som vi inte har i lika stor grad. Därför kan du känna dig otroligt trygg i ditt beslut om du tagit sikte på Viking Helårsdäck.

När man utvecklat Viking Helårsdäck har man lagt stor vikt vid säkerhet som ska kunna stå sig mot väderförhållanden året om. Det är en konst att kunna balansera kraven som behövs både under sommaren och vintern, vilket Viking har lyckats uppfylla med råge. Företagets utbud är kvalitativt och kommer tjäna dig under flera säsonger. Den största fördelen med helårsdäck är givetvis att du slipper byta däck flera gånger om året. Du kan rulla runt på vägarna i både vått och torrt året om utan att oroa dig över att din bil inte är beredd på de skiftande väglagen.

Enkelt att hitta rätt Viking Helårsdäck till din bil

När du använder dig av vår smarta sökmotor behöver du inte oroa dig över krångel eller trassel. Vårt utbud på över tiotusen däck kan kännas massivt att ta sig igenom, men med söksystemets hjälp blir det en barnlek. Ange bara vilken bilmodell du kör så sköter vi resten. På nolltid får du fram samtliga alternativ som passar till just dig och din bil! Därefter kan du även använda dig av våra filtreringsfunktioner för att hitta vilka däck som uppfyller dina kvalitetskrav, och plånbokens budget.

Köp dina Viking Helårsdäck billigt online

När du handlar dina däck från Tirendo.se kan du känna dig trygg i att din köpupplevelse kommer bli behaglig. Oavsett om du är på jakt efter Viking Helårsdäck eller andra modeller så har vi något för dig. Det är enkelt att hitta rätt, och efter du lagt din beställning skickar vi hem däcken till dig på bara några dagar. Du betalar givetvis inget för frakten, och om du behöver hjälp med monteringen så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK