Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Goodride Helårsdäck

Goodride Helårsdäck – Populärt bland konsumenter

Goodride Helårsdäck har en stark position på marknaden tack vare deras bra balans mellan kvalitet och pris. Många av deras europeiska kunder uppskattar den bekväma körförmågan till den låga kostnaden, en egenskap som är särskilt bra när det kommer till just helårsdäck. När man köper helårsdäck får man nämligen inte samma prestanda som ett sommardäck ger under sommaren, och som ett vinterdäck ger under vintern. Helårsdäck är perfekta alternativ för dig som prioriterar säkerhet över allt annat, och som inte kräver den bästa möjliga prestandan i varje given situation. Det är bekvämt att köra Goodride Helårsdäck av många anledningar. Framför allt så slipper du oroa dig över att komma ihåg att byta däck flera gånger om året. Du behöver inte boka tid hos någon mekaniker för däckbyte, och kan i lugn och ro glida runt tryggt ute på vägarna.

När det kommer till säkerheten så kombinerar helårsdäck det viktigaste från sommar- och vinterdäck. Djupa längsgående skåror säkerställer att däcken effektivt dränerar vatten vid kraftiga regnskurar, och således motverkar man vattenplaning. Vattenplaning är den största faran under sommarhalvåret, och om du tittar på vilket sommardäck som helst som är ämnat för vardagligt bruk så finner du dessa skåror. Helårsdäck har generellt även fler horisontella block än sommardäck, och detta är en egenskap man finner hos vinterdäck. Detta är till för att däcken effektivt ska kunna anpassa sig till det ojämna väglaget som råder på snötäckta vägar. Sajpningarna på däcken ger ett stabilare grepp på is, så när du köper Goodride Helårsdäck kan du känna dig trygg i att du är täckt året om.

Hitta rätt Goodride Helårsdäck för dig

När du använder vårt smarta söksystem hittar du alla Goodride Helårsdäck som passar till just din bil på bara några sekunder. Du behöver bara mata in vilken bil du kör, vilket år den tillverkades och vilken motor du har. Resten sköter vi! Du sparar massor av tid och slipper sålla bland vårt enorma utbud. Därefter kan du även nyttja våra filter och ytterligare begränsa din sökning.

Köp Goodride Helårsdäck billigt online

När du handlar dina däck på Tirendo.se får du alltid marknadens lägsta kostnader. Vi har däck från hela världen som lämpar sig till alla typer av bilar, så du kan vara helt säker på att det perfekta däcket finns för just dig. Vi skickar alltid hem dina produkter på bara några dagar och du slipper givetvis betala någon frakt.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK