Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


kr 937
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Visa alla däck i den valda storleken
kr 564
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 16
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Goodride Vinterdäck

Goodride vinterdäck

Goodride vinterdäck för bra grepp

Goodride grundades 1958 och har sitt huvudkontor i Hangzhou i Kina. Företaget är den främsta tillverkaren av däck i landet. Deras däck säljs världen över och har, sedan starten, sålt över 1 miljon däck. Företaget har fått erkännanden från exempelvis den ekonomiska kommissionen för Europa (ECE) och det amerikanska transportdepartementet (DOT). De har däck i flera olika modeller för vintersäsongen. För att hitta rätt däck för dig kan du jämföra Goodride vinterdäck online innan du gör ditt köp.

Internationellt rankas Gooride som 10 av 75 olika däcktillverkare världen över. Varje modell tar flera år att utveckla och däcken testas noggrant i testanläggningar med hjälp av japanska och koreanska experter. I Kina ligger exempelvis testanläggningen för bullerprovning. Utöver testerna inspekteras också varje däck med med hjälp av gummikontroll, balansering och röntgen. Totalt har företaget 9 fabriker spridda över Kina och Thailand som förser mer än 120 länder med kvalitetsdäck. Bland deras nyckelkunder återfinns kända märken så som Volvo, DSV och Vanguard.

Välj rätt Goodride vinterdäck

När du ska välja vilket Goodride vinterdäck som passar dig och din bil bäst behöver du inte bara titta på däckets dimensioner utan även på dess egenskaper. Du vill ha ett däck anpassat efter det underlag du kommer att köra mest på. Bor du i norr kommer det mestadels att handla om snö och is medan det i söder blir mer väta. Något annat att väga in är körkomfort, bullernivå och hur miljövänligt däcket är. Sådant som rullmotstånd påverkar exempelvis bensinförbrukningen.

Ett bra exempel på ett däck lämpat för de som bor längre norröver är Goodride SW606 FrostExtreme. Däcket är dubbat och har försetts med snöflingesymbolen vilket visar att det är ett däck anpassat för nordiska vinterförhållanden. Söker du istället ett däck mer lämpat för mildare klimat kan Goodride SW608 vara ett bra alternativ då det både är odubbat och är anpassat för att minska riskerna för vattenplaning. Däcket erbjuder också förbättrat rullmotstånd och minskad bullernivå.

Investera i nya Goodride vinterdäck

Däck är en investering,. med rätt däck sparar du pengar på både hållbarheten som bensinförbrukningen. Hos oss på Tirendo.se hittar du Goodride vinterdäck i flera modeller med olika egenskaper. Du kan dessutom jämföra produkter 100 olika tillverkare och 25 000 olika profiler för att hitta rätt. Våra 300 samarbetspartners spridda runt om i landet kan hjälpa dig med monteringen. Beställer du från oss redan idag så bjuder vi på frakten.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK