Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Firestone Roadhawk, köp däcket!

Hitta dina

Roadhawk

här!

Firestone Roadhawk – Säkerhet i fokus

Det här däcket från tillverkaren Bridgestone utlovar kvalitet under många mil. Man har lagt stort fokus på att åstadkomma ett utomordentligt grepp på våta vägar, vilket även EU:s tester har visat. Firestone Roadhawk har fått högsta gradering på våtgrepp, och rullmotståndet ligger även det högt på skalan. Att ha ett grymt våtgrepp är en av de viktigaste säkerhetsegenskaperna hos ett sommardäck. Man åstadkommer detta genom att forma däcket på ett sätt så att vatten effektivt forslas undan från däckets körbana, och därigenom ge det en bättre kontaktyta med vägen.

Det låga rullmotståndet gör att du kan spara pengar på bensin över åren. Firestone Roadhawk rullar enklare än vissa andra däck över asfalten, vilket gör att du inte behöver trycka lika hårt på gasen för att komma uppnå rätt hastighet. Förutom minskad bränslekonsumption så blir åkturen bekvämare. Lågt rullmotstånd sänker det oljud som uppstår när du kör, och du får därigenom en mer avslappnad bilfärd och kan fokusera bättre.

Firestone Roadhawk trumfar konkurrensen

I tester som utförts har man sett att Firestone Roadhawk presterar bättre än många av konkurrenternas liknande modeller i samma prisklass. Man har mätt att däcket har upp till 3 meter kortare bromssträcka än liknande däck, och det presterar även bättre över långa perioder. När däcket körts i 2000 mil så såg man att det var betydligt bättre än liknande däck, så om du vill ha något som håller dig trygg länge är detta ett utmärkt alternativ.

Köp dina däck utan trassel

tirendo.se hjälper dig hitta rätt däck till din bil. Våra sökfunktioner gör att du kan bläddra mellan tiotusentals däck, och snabbt få fram de som passar din bil. Välj ett favoritmärke eller ögna bland däck från över hundra tillverkare.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK