Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 495
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 33
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Firestone Sommardäck

Firestone Sommardäck – Innovation från start

Den amerikanska däcktillverkaren Firestone har haft en betydande roll i däckets historia, särskilt på den amerikanska marknaden. Man började tillverka däck i stor skala redan innan bilen starkt etablerat sig i världen. Företagets grundare Harvey Samuel Firestone såg potentialen i det nymodiga fordonet och kom så småningom att samarbeta med Ford Motor Company. Detta ledde till att man fick ekonomiska medel att utveckla de däck som fanns tillgängliga på tiden, och många innovationer var vad som gav företaget sin eviga plats i bilhistorien.

Staden där deras första fabrik låg – Akron, Ohio – blev en central hub för däcktillverkare. Både Goodyear och General Tire and Rubber inledde sin tillverkning här, och tillsammans med Firestone har dessa tre varit ledande på den inhemska marknaden i över 100 år. I dagsläget ägs Firestone av den japanska koncernen Bridgestone Corporation.

Från budget till UHP – Firestone Sommardäck

I vårt utbudet av Firestone Sommardäck hittar du både kvalitativa budgetdäck och superdäck. Även de billigaste däcken har framstående egenskaper inom både säkerhet och bulleremission. Den absolut viktigaste säkerhetsaspekten för ett sommardäck är dess grepp. Firestone Sommardäck har mer än adekvata förmågor inom detta fält, och det översätts till att du har kortare bromssträckor på vått underlag ju bättre märkning ett däck har. Ta del av recensioner för att hitta ett däck som du känner passar dig perfekt.

Tysta Firestone Sommardäck gör turen behaglig

Firestone Sommardäck har generellt väldigt låg bulleremission. Det innebär att din åktur kommer bli tystare och mer bekväm. Studier har visat att förare som kör med däck som låter mycket blir tröttare under långa åkturer. Om du vet med dig att du pendlar mycket, eller åker på långa bilsemestrar under sommaren så kan detta vara värt att ha i åtanke.

Enkelt att handla däck på nätet

När du köper dina däck från tirendo.se kan du vara säker på att du kommer få en njutbar köpupplevelse. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp. När du hittat en uppsättning däck som passar både dig och din bil, så skickar vi hem dem till dig på bara några dagar. Du slipper betala frakt när du beställer från oss, och om du har några funderingar kring ditt köp – eller bara vill ha hjälp med att hitta ett däck som passar dig – så kan du kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna med din beställning!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK