Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Sida 1 från 1
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

205 45 18 Däck

Köp däck med dimensionerna 205 45 18

Varmt välkommen till en artikel om helårsdäck. Här kommer vi ta upp vilka för- och nackdelar som finns med denna typ av däck. När det gäller inköp av nya däck så är det viktigaste och första man bör titta på dimensionerna på däcket. För om du köper däck med fel dimensioner så kommer dina nya däck inte att passa på din bil. Det enklaste sättet att göra detta på är att titta på de nuvarande däcken som man har monterade på sin bil. På sidan av däcket, inpräntat i gummit finns de dimensioner som gäller. Det kan exempelvis se ut som följer: 205 45 18.

Säkerhet och däck med dimensionerna 205 45 18

Oavsett om du ska köpa däck av dessa dimensioner eller några andra däck så finns det några saker som du bör tänka igenom. Till exempel så gäller det att köpa däck som är säkra, klarar vattenplaning och har kort bromssträcka. Att välja bra däck handlar om din egen och din omgivning säkerhet, och därför bör du göra ett noggrant val.

Köp däck med dimensionerna 205 45 18

Köp gärna dina nya däck hos Tirendo.se. De har det mesta när det gäller däck och fälgar till din bil. Köp gärna Dunlop Sport Maxx RT2, Goodyear Eagle eller Dunlop SP Sport Maxxmed med dimensionerna 205 45 18.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK