Dunlop

Dunlop Sport Maxx RT2, köp däcket!

Frånkr 1.300per däck
Hitta dina

Sport Maxx RT2

här!

Dunlop Sport Maxx RT2, säkert och prisvärt

Dunlop Sport Maxx är däcket som tagits fram för högsta möjliga säkerhet på såväl torrt som vått underlag. Däcket är också mycket prisvärt, men trots sitt låga pris ligger kvalitet och körupplevelse på samma nivå som dyrare däck. Tack vare sin nya gummiblandning som hämtats direkt från motorsportsarenan, anpassar sig däcken efter underlaget och ger goda köregenskaper.

Kortare bromssträcka har uppnåtts tack vare kombinationen av materialet samt de styvare gummiblock som ingår i däckens mönster. Skillnaden är extra tydlig vid höga hastigheter. Däckens yttre slitbana är även den försetts med ett styvare gummi för att ge extra stabilitet i sidled. Kombinationen av kortare bromssträcka och säkrare kurvtagning ger ökad säkerhet på alla tänkbara väglag under sommarhalvåret.

För tillfället är bränsleeffektivitet en av de viktigaste detaljerna när det kommer till moderna däck och dessa sommardäck är förstås inget undantag. Dunlop Sport Maxx RT2 har en lättviktskonstruktion vilket minskar däckets motstånd och på så sätt minskar både bränsleförbrukningen och koloxidutsläppen. Allt sammantaget ger detta ett däck som inte bara är komfortabelt utan även säkert och kostnadseffektivt. Inte bara när det gäller inköp utan även under resten av däckets livslängd.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK