Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


kr 447
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

155 80 13 Däck

Däck med dimensionerna 155/80r13

När du ska köpa nya däck till din bil finns det några saker som är värda att tänka igenom. Dessa kommer vi att gå igenom här nedan. Vi hoppas att du ska känna dig trygg med ditt inköp efter att ha läst igenom nedanstående korta guide för inköp av däck. Det första du ska kolla upp är så att däcken säkert passar på din bil. Det ser du enklast genom att titta på dimensionsangivelserna som finns inpräntade i gummit på dina nuvarande däck. För det andra bör du fundera över i vilket klimat du ska köra och se till att de däck du tänker köpa är lämpade för detta klimat. Dessutom bör du kolla upp så att däcken är säkra och har bra grepp mot vägbanan.

Kom ihåg att kolla hur slitna dina däck är med jämna mellanrum. När mönsterdjupet börjar bli utslitet så är det dags att köpa nya däck. Att köra med gamla, slitna däck innebär en säkerhetsrisk som du inte vill utsätta dig själv och din omgivning för. Kom också ihåg att kolla lufttrycket i dina däck med jämna mellanrum. Det ska inte var för lågt lufttryck i däcken, det innebär både en säkerhetsrisk och att bilen drar mer bränsle än vad den annars skulle göra. Du kan exempelvis köpa 155/80r13.

Avslutning angående 155/80r13

På Tirendo.se hittar du det mesta när det gäller tillbehör till bilen. Hos Tirendo köper du däck och fälgar till bra priser och med hög kvalitet. Lycka till med ditt inköp av nya däck. Du hittar bland annat däck med dimensionerna 155/80r13.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK