Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


  • Tyvärr finns det inga däck i vår katalog som matchar din sökning. Genom att justera sökfiltren eller använda länkarna kan du anpassa ditt urval.
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Westlake däck

Beställ nya Westlake Däck idag

Westlake Däck tillverkas av däckjätten Zhongce Rubber Group Co. Ltd. Företaget är den främsta däckförsäljaren i Kina och har tagit position som en av världens tio största däckförsäljare. Detta har de åstadkommit genom rigorös noggrannhet och en lyhördhet för kundernas behov. De producerar däck inom praktiskt taget varje marknadssegment, och de återinvesterar mycket av sin vinst i olika testmetoder och fabriker för att säkerställa maximal kvalitet för varje däck.

Westlake Däck kvalitetskollas för hand innan de lämnar fabriken. Företagets produkter och testmetoder används av bland annat Volvo, och de är verksamma över hela världen.

Westlake Däck klarar terrängen

Om du ställt in siktet på Westlake Däck har du gjort ett bra val. Däcken är omtyckta av kunder på marknaden för sin slittålighet och jämna prestanda. Så om du bestämt dig för ett däckbyte har du kommit till helt rätt ställe.

Beställ hem däcken direkt med ett klick

På tirendo.se hittar du alla däck du behöver. Vi har något för alla körstilar, och du har flera olika modeller och varianter att välja mellan. Med hjälp av våra många monteringspartners får du på däcken på din bil utan problem, så allt du behöver göra är att hitta en tilltalande modell, och klicka beställ!


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK