Star Performer

Star Performer SUV-1, köp däcket!

Frånkr 776per däck
Hitta dina

SUV-1

här!

Hög prestanda till din stadsjeep och SUV – Star Performer SUV 1 Sommardäck

Star Performer SUV 1 Sommardäck tillverkas uteslutande av Delticom och är en av företagets många kvalitetsprodukter som tagit marknaden med storm. Som namnet antyder är däcket utvecklat för stadsjeepar och SUV:s, och har alltså optimerats för att hantera de utmaningar större bilar utgör för sina däck.

Det unika däckmönstret på Star Performer SUV 1 Sommardäck bidrar till ökad kontroll ute på sommarvägarna. Den breda kontaktytan ger dig ett fantastiskt grepp i kurvorna, och vid hastiga inbromsningar har däcket visats ha goda bromsegenskaper – något som betygsättningen från EU-tester bevisar. Däcket finns i flera olika storlekar och kommer passa perfekt både till kompakta SUV:s, samt bilar som tenderar att användas off-road. Priset gör att Star Performer SUV 1 Sommardäck placerar sig i en kategori med liknande däck där kvalitet prioriteras över kostnad, utan att ta priset till extremer. Däcket är perfekt för dig som lägger större vikt vid prestanda än lägsta möjliga pris på däck.

Livstids garanti på Star Performer SUV 1 Sommardäck

Vi ger dig en oslagbar garanti som räcker livet ut när du köper Star Performer SUV 1 Sommardäck från oss. Om däcket av någon anledning skulle skadas till följd av normalt slitage eller fabriksfel, så får du mellan 40 – 100% rabatt på ett nytt Star Performer däck. När du kontaktar oss via e-post på info@delti.com ger våra experter dig en bedömning. Generellt gäller att du får ett nytt däck helt gratis om mönsterdjupet på det defekta däcket är över 6.0 mm. Om djupet är mellan 5.0 – 5.99 ges 80% rabatt på ett nytt däck, och om det ligger mellan 3.0 – 4.99 mm får du hela 60% rabatt. Om dina däck behöver bytas då du närmar dig ett mönsterdjup mellan 1.6 – 2.99 mm får du 40% rabatt.

Vår garanti är helt unik – och vi ger dig den för att uppmuntra frekvent däckbyte, så att du ska kunna köra tryggt ute på vägarna. Garantin omfattar inte skador orsakade av olyckor, sabotage, eldsvåda, force majeure eller osedligt bruk. Du omfattas dock av garantin vid monteringsfel förutsatt att du använt dig av någon av våra monteringspartners.

Köp dina däck smidigt online

Handla dina däck på Tirendo.se och avnjut snabba leveranser och låga kostnader. Vi hjälper dig med varje steg på vägen, så bläddra igenom vårt utbud idag och ta del av våra fantastiska erbjudanden!

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK