Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 11
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Petlas däck

Petlas Däck – mångsidigt kvalitetstänk

Petlas Däck är verksamma inom flera marknadssegment. Allt från personbilar till flygplan innefattas i deras dagliga verksamhet, och de har ett rykte om sig som en pålitlig däcktillverkare. Petlas Däck exporteras till över 100 länder världen över, och de har flera olika kvalitetscerfitikat tillskrivna sina däck, så du kan vara trygg i att du kommer få säkra och högkvalitativa däck till din bil.

Företaget är modernt på så sätt att de aktivt jobbar för att reducera sin miljöpåverkan. För att åstadkomma detta granskar man allt från transportalternativ till maximalt utnyttjande av naturresurser. Hos Petlas Däck står kunden alltid i fokus. De är lyhörda och anpassar sin produktion efter kundernas recensioner och önskemål, vilket har lett till stora framgångar inom flera fält.

Köp dina Petlas Däck smidigt

Tycker du det är jobbigt att köpa nya däck? På tirendo.se är det allt annat än besvärligt! Vi har utformat vår hemsida så att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt däck till din bil och körstil. Vi tror på att du är den som känner till vad du behöver bäst, och därför har vi samlat nyttig information om alla våra tillgängliga däck så att du själv kan bedöma vilken uppsättning som kommer tjäna dig bäst.


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK