/

Momo däck

Dessvärre gav din sökning inga resultat. Vänlingen ändra sökparametrarna för att hitta produkter.  You can search by car model

Momo Däck – prestige och historia

År 1964 grundades Momo av racingföraren Gianpiero Moretti. Företaget fick sin berömmelse när grundaren specialbeställde en ratt till sin racingbil, och just denna ratt fångade uppmärksamheten från världsberömda racingförare som genast ville implementera den i sina egna bilar. En av dessa förare var John Surtees som tog hem världstiteln med händerna på Morettis ratt, och resten är historia.

Företaget har tillverkat Momo Däck och rattar till prestigefyllda bilmärken som Ferrari och Rolls Royce, och de är kända för sin kompromisslösa kvalitet och snygga design. Idag tillverkar de främst utrustning till personbilar och motorcyklar, men man har fortfarande en stadig fot inne i racingvärlden.

Handla Momo Däck billigt på nätet

När du köper dina Momo Däck från tirendo.se kan du vara säker på att du får bäst priser. Handla direkt från lagerhyllan och slipp onödiga extrakostnader. Vi fraktar hem däcken till dig, och om du behöver hjälp med montering samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer i hela landet. Avnjut service i världsklass och köp nya däck i lugn och ro. Bli kvitt jobbiga försäljare som försöker pracka på dig gamla modeller. Värdera själv vad som är viktigt för dig och få en uppsättning du kommer vara nöjd med länge framöver.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.