Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Bridgestone Dueler A/T 001, köp däcket!

Hitta dina

Dueler A/T 001

här!

Bridgestone Dueler A/T 001 skyddar dig året om

Bridgestone Dueler A/T 001 har utvecklats av den japanska tillverkaren för att stå emot alla utmaningar som väder och väg kan bjuda på. Jämfört med föregångaren i serien, Dueler A/T 694, har den här modellen avsevärt bättre prestanda på leriga och snötäckta vägar. Denna egenskap har man lyckats framkalla med hjälp av att uppdatera mönstrets geometriska utformning. Asymmetrin gör att man får bättre grepp på flera typer av väglag. De saknar dock det utmärkta grepp som sommardäck har på torra vägar, och därför blir även rullmotståndet lite högre då de inte heller tillverkas av lika stelt gummi.

När du köper Bridgestone Dueler A/T 001 får du en däckuppsättning som tar dig tryggt fram på vägarna, oavsett om du kör inne i stan, ute på landsbygden, i skogen eller över snötäckta parkeringar. Helårsdäck utvecklas för att kunna hantera det mesta, men de lägger inte maximalt fokus på en särskild aspekt.

Bridgestone Dueler A/T 001 för alla säsonger

Den svenska sommaren kan lätt överraska oss med spontana störtskurar och otrevliga översvämningar på vägarna. Bridgestone Dueler A/T 001 skyddar dig mot vattenplaning. Vid mellansektionens kanter sitter breda längsgående spår som fångar upp och forslar ut vatten från bilens körbana. De smarta, djupa jacken på däckets axlar gör att du kan överträffa även de kraftigaste regnskurar, både på vintern och sommaren.

Hitta dina däck billigare på nätet

När du handlar dina däck från tirendo.se får du alltid lägsta möjliga pris. Vår nätbutik är utformad med dig som kund i fokus, och vi gör alltid vårt yttersta för att din köpupplevelse ska vara behaglig och smidig. Har du några frågor står vår kundtjänst till ditt förfogande.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK