Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581


kr 1.923
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
begränsat lager
Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 1
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Shinko däck

Shinko Däck – Experter på motorcyklar

Företaget som tillverkar Shinko Däck startades 1946 i Osaka, Japan. Framgångssagan började med produktion av cykeldäck och gummislangar, men har allteftersom lett till ett expanderat sortiment som idag innefattar allehanda gummiprodukter. Shinko Group, som ägarna heter, köpte år 1998 rättigheter och teknologi från Yokohama Rubber Co., och detta markerade starten för produktionen av motorcykeldäck.

Utvecklingen av nya däck utförs i Japan, men de flesta av företagets fabriker är förlagda i Sydkorea. Man skryter med en produktion av ca 200 000 däck varje månad, året runt! Kombinationen av avancerad japansk ingenjörskonst och billig sydkoreansk produktion gör att man har kunnat leverera högkvalitativa däck till låga priser.

Beställ Shinko Däck smidigt online

När du köper Shinko Däck från Tirendo.se sparar du inte bara tid och pengar, utan du får även ett bättre helhetsperspektiv av det sortiment som finns tillgängligt för dig. Du slipper jäktande säljare som har en kvot att fylla, och du får däcken levererade hem till din dörr inom bara några dagar. Avnjut vår fantastiska service steg för steg. Behöver du hjälp att montera däcken? Vi har över 1000 monteringspartners utspridda över hela landet, så du befinner dig aldrig långt från professionell monteringshjälp!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK