/


Schwalbe däck

sök efter storlek: 1 Resultat - Erbjudande per sida:

Sortera efter:
HS241
Schwalbe
Schwalbe HS241
2.00-17 TT 22B

Säsong

Skoter / Moped

TT = Detta däck behöver en slang

tillgängligt
bara kr 510
tillgängligt
Mer info
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Schwalbe Däck för alla hojar

Schwalbe Däck är vanligt förekommande inom motorsporten och har nischat sig som en tillverkare av högkvalitativa däck som ska tåla det där lilla extra. När du är ute på vägarna med nya Schwalbe Däck kan du känna dig trygg och säker. Däcken är utformade med flera års erfarenhet inom fältet och denna märks när de sitter på ditt fordon.

Företaget sponsrar inte enbart inom motorsport. De har en bred produktlinje för cykling också, och de är stolta sponsorer av två stall som tävlade i Tour de France förra året. Däcken som är skapade för off-road har punkteringsskydd och klarar av de hårda stötar och oväntade kurvor och föremål som kan dyka upp.

Schwalbe Däck – en liten kändis

Deras kändisskap på den internationella scenen har de att tacka sina däck för. Dålig kvalitet vinner inga tävlingar. När du köper dina Schwalbe Däck hos oss får du ta del av samma höga kvalitet i din körning, oavsett körstil och ändamål.

Köp dina däck enkelt på internet

Hos Tirendo.se är det en barnlek att hitta nya däck som passar dig. Med våra sökfunktioner hittar du snabbt de däck som passar din motorcykel, och därefter kan du själv välja ut något som passar både din körstil och budget.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK