Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581


  • Tyvärr finns det inga däck i vår katalog som matchar din sökning. Genom att justera sökfiltren eller använda länkarna kan du anpassa ditt urval.
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Schwalbe däck

Schwalbe Däck för alla hojar

Schwalbe Däck är vanligt förekommande inom motorsporten och har nischat sig som en tillverkare av högkvalitativa däck som ska tåla det där lilla extra. När du är ute på vägarna med nya Schwalbe Däck kan du känna dig trygg och säker. Däcken är utformade med flera års erfarenhet inom fältet och denna märks när de sitter på ditt fordon.

Företaget sponsrar inte enbart inom motorsport. De har en bred produktlinje för cykling också, och de är stolta sponsorer av två stall som tävlade i Tour de France förra året. Däcken som är skapade för off-road har punkteringsskydd och klarar av de hårda stötar och oväntade kurvor och föremål som kan dyka upp.

Schwalbe Däck – en liten kändis

Deras kändisskap på den internationella scenen har de att tacka sina däck för. Dålig kvalitet vinner inga tävlingar. När du köper dina Schwalbe Däck hos oss får du ta del av samma höga kvalitet i din körning, oavsett körstil och ändamål.

Köp dina däck enkelt på internet

Hos Tirendo.se är det en barnlek att hitta nya däck som passar dig. Med våra sökfunktioner hittar du snabbt de däck som passar din motorcykel, och därefter kan du själv välja ut något som passar både din körstil och budget.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK