Mitas

Mitas H04, köp däcket!

Frånkr 402per däck
Hitta dina

H04

här!

Mitas H04 däck och dess egenskaper

Mitas H04 däck är ett motorcykeldäck från Mitas. Företaget Mitas har en lång och stolt tradition av att tillverka högkvalitativa däck, bland annat för motorcyklar. Mitas H04 däck är ett allround-däck som bland annat finns i 3.25/- R18 och har ett hastighetsvärde på P = upp till 150 km/h.

Vad ska jag tänka på när jag köper nya däck?

Det finns många aspekter att fundera över när det handlar om att köpa nya däck till sin motorcykel. Men självklart är det säkerheten som är den allra viktigaste aspekten. Välj däck som är säkra och som har bra grepp mot vägbanan. Du vill ha däck med kort bromssträcka som klarar tuffa förhållanden även vid höga hastigheter. Många av oss som kör motorcykel njuter av att köra snabbt och på kurviga vägar. Då är det extra viktigt att ha däck som klarar den typen av utmaningar. För det andra bör du fundera över den ekonomiska aspekten när du köper nya motorcykeldäck. Du vill kanske inte lägga för mycket pengar på dina däck samtidigt kan det bli dyrare i längden om du är snål när du väljer däck. Billigare däck håller oftast inte lika länge och risken är att du behöver byta ut dina däck inom kort. Så köp gärna kvalitetsdäck, det brukar löna sig i längden. Mitas H04 däck är ett exempel på ett riktigt högkvalitativt däck som inte kostar allt för mycket. Med detta däck kan du känna dig säker på vägarna samtidigt som du inte betalat en förmögenhet.

Avslutning och avrundning angående Mitas H04 däck

Det finns en hel del att tänka på när man ska köpa nya motorcykeldäck. Men det viktigaste, nämligen säkerheten och ekonomin har vi gått igenom i den här artikeln. Förhoppningsvis känner du dig trygg med att köpa däck nu. Köp gärna dina nya däck på Tirendo.se, där hittar du allt du behöver när det gäller däck, fälgar och andra tillbehör till din motorcykel. Lycka till med dina inköp och kom ihåg att köra försiktigt. Att befinna sig på vägarna är bland det farligaste vi gör och att ta det lugnt är A och O när det handlar om att inte råka ut för någon allvarlig olycka. Hastigheten är nämligen oerhört avgörande för hur allvarliga skadorna blir om olyckan skulle vara framme. Du kan exempelvis köpa Mitas H04 däck.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK