Mitas

Mitas EF-07, köp däcket!

Frånkr 678per däck
Hitta dina

EF-07

här!

Mitas EF-07 – Tuffa förhållanden kräver tuffa däck

Däcket Mitas EF-07 är speciellt utvecklat för väldigt tuffa förhållanden. Den öppna designen, med luftiga mellanrum mellan klossarna, bidrar till ett effektivt självrengöringssystem. Stenar, lera och lös mark forslas effektivt undan av de flexibla klossarna som även ger dig ett anpassningsbart grepp. Detta gör att du med enkelhet kan köra i olika typer av terräng och samtidigt åtnjuta ett superbt grepp, bättre kontroll och en mer njutbar körning.

Du kan bränna på gasen på raksträckan, och känna dig trygg med utökad kontroll i uppförsbacken. Den breda kontaktytan bidrar även till förstärkt stötdämpning. Slipp överraskande stötar och bibehåll ditt fokus när du kämpar dig fram genom naturen.

Kontroll och hastighet – Mitas EF-07

Om du tävlar är det viktigt att du kör med utrustning du alltid kan lita på. Mitas EF-07 är ett däck med tuffa egenskaper för tuffa förhållanden. Du kan ge dig iväg i rasande fart över startlinjen och flyga över stenar, stubbar och bråte på jakt efter titeln. Oroa dig inte över växlande terräng, den moderna designen på Mitas EF-07 passar perfekt för proffs som kräver det där lilla extra från sina däck. Kör över sten och lera, och kom ut på andra sidan som en vinnare.

Mitas EF-07 är som namnet antyder ett däck med låg vikt. Detta sänker vikten på din hoj, och gör i slutändan att motorn kan ta dig fram i än högre hastigheter. Däcket kommer i många olika storlekar, så använd vårt smarta söksystem för att enkelt se om det passar just dig. Allt du behöver veta är vilka dimensioner dina hjul har, eller vad du kör för motorcykel.

Beställ Mitas EF-07 smidigt online

När du köper däck och biltillbehör från Tirendo.se får du alltid avnjuta service i världsklass. Vi tror starkt på att det ska vara enkelt att köpa däck. Undvik allt trassel, hitta en uppsättning som passar din körstil enkelt och få däcken levererade hem till dig på bara några dagar. Du betalar givetvis inte någon frakt när du köper däck från oss, och om du behöver hjälp med att montera dina däck så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK