Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581


Sida 1 från 13
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Metzeler däck

Metzeler Däck – En MC-kändis

Inom motorcykelvärlden är Metzeler Däck en av de största specialisterna. De inriktar sig nästan uteslutet på tillverkning av MC-däck och har flera olika modeller i sitt sortiment. Oavsett om du är på jakt efter mjuka eller hårda off-road däck, eller breda däck för långdistanskörning så har de något som passar din hoj.

Metzeler Däck tillverkas med innovativa lösningar som föds ur multidisciplinära kunskapsmöten. Experter från hela världen samarbetar för att du ska få de bästa däcken till just din motorcykel, till de mest prisvärda kostnaderna. När det är dags för ett däckbyte så vet du att du kommit rätt om du spanar in Metzeler Däck.

Beställ dina Metzeler Däck online

När du handlar från tirendo.se får du alltid låga priser och hög kvalitet. Vi har utformat hela får hemsida så att du snabbt och enkelt ska kunna hitta de däck som passar just din motorcykel. Använd våra smarta sökfunktioner och sålla bland däck du vet kommer sitta rätt, och lägg din beställning med bara några få knappklick. Vi har över 1000 monteringspartners utspridda över hela landet, så du har aldrig långt från leverans till montering. Har du frågor så står vår kundtjänst till ditt förfogande via både e-post och telefon.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK