Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581


Sida 1 från 1
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Innova däck

Gör motorcykeln säker – Innova Däck

Motorcyklister är mycket mer utsatta i trafiken än bilister. Därför är det ännu viktigare att du har utrustning som du kan lita på. Innova Däck är högkvalitativa och ser till att du får bättre kontroll över din motorcykel. Känn dig trygg när du är ute på vägarna och klipp även de skarpaste kurvor i hög hastighet. Vi har flera olika modeller att välja mellan, så du kan vara säker på att du kommer hitta något som passar både din körstil och smak.

Att skjuta upp ett däckbyte kan få förödande konsekvenser. Säkerhetsfrågan när det kommer till däck är ofta förbisedd. Många tror att det enbart rör sig om kostnad och prestanda, men med nya däck så har du mycket större chans att undvika olyckor till följd av vattenplaning eller dåligt grepp. Var mer beredd när faran är framme, köp däck du kan lita på.

Hitta billiga Innova Däck på nätet

Du hittar alltid billiga däck på Tirendo.se. Vi har utformat vår hemsida så att det ska vara så lätt som möjligt för dig att byta ut dina gamla däck. Med de smarta sökfunktionerna hittar du snabbt vilka däck som passar till din bil eller motorcykel. Med hjälp av våra filter sållar du även bort de däck som inte uppfyller dina kriterier, så kom in och hitta det perfekta däcket för dig redan idag!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK