Heidenau

Heidenau K77, köp däcket!

Frånkr 634per däck
Hitta dina

K77

här!

Tysk prestanda som heter duga – Heidenau K77 däck

Den tyska däcktillverkaren Heidenau har funnits på marknaden sedan 1946. Deras långa erfarenhet bidrar till deras otroligt högkvalitativa däck till motorcyklar, scooters, motocross och bilar. Du kan avnjuta resultatet av deras långvariga verksamhet, bland annat i form av Heidenau K77 däck. Däcket är lämpat för flera olika typer av körning, och har hyllats av kunder världen över. Heidenau är en mindre producent som inriktar sig på kvalitet istället för kvantitet, och detta ser man tydligt när man tittar på vad kunder tycker om deras produkter.

Heidenau K77 däck har ett otroligt bra grepp på torrt underlag, både på rakan och i kurvor. Däcket är anpassat för att klara av höga hastigheter och tuffa förhållanden, så det är perfekt om du gillar att vara ute på banan och pressa varvtiderna. Om du är på jakt efter prestanda har du alltså kommit helt rätt.

Långlivad kvalitet – Heidenau K77 däck

Heidenau K77 däck har en gummikomposition som motverkar förslitningar väl. Däcket är långlivat och kommer ta dig fram längs vägarna tryggt under lång tid framöver. Stabiliteten är även utomordentlig, och däcket har en fenomenal respons. Allt detta bidrar till ökad kontroll över din motorcykel, och i slutändan betyder det även att din körupplevelse kommer bli betydligt behagligare.

Heidenau K77 däck finns i flera olika storlekar. Du kan enkelt kolla om däcket passar till din motorcykel med hjälp av vårt smarta söksystem. Ange bara vilken modell du kör, vilken årgång det är och vad för motor du har. Resten sköter systemet på några sekunder. Du kan även använda funktionen för att bläddra mellan alla däck som finns tillgängliga för just din hoj.

Köp Heidenau K77 däck smidigt online

När du beställer nya däck från Tirendo.se kan du känna dig trygg i att din upplevelse kommer bli behaglig. Det ska inte vara svårt att byta däck, därför har vi gjort det busenkelt för dig att bläddra bland vårt enorma utbud. Du ser snabbt vilka däck som passar till ditt fordon, och får alltid de lägsta priserna på marknaden oavsett om du köper budgetdäck eller ultra high performance däck. Om du behöver hjälp med monteringen av dina däck så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har aldrig långt till professionell hjälp!

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK