Duro

Duro HF308, köp däcket!

Frånkr 600per däck
Hitta dina

HF308

här!

Ge hojen några extra år med Duro HF-308 däck

Duro HF-308 däck har utvecklats specifikt för vintage-motorcyklar. En hoj som varit med ute på vägarna i flera årtionden kräver utrustning som kan kompensera för den föråldrade tekniken, och i den frågan är Duro HF-308 däck ett otroligt starkt alternativ. Däcken har en klassisk look, så du kan bibehålla din motorcykels snygga stil utan att kompromissa med säkerheten ute på vägarna.

Den avancerade gummiblandningen ger dig bra grepp mot asfalten. Däcken kan användas både bak och fram, och på sidvagnen om du har en sådan. En fantastik funktion hos det här däcket är dess resistens mot punktering. Med andra ord så får du ett toppmodernt däck med en rad olika aktuella funktioner, hög säkerhetsstandard, och en snygg look som gör att du kan köra runt ute på vägarna i stil och känna dig säker samtidigt. Däcket ersätter företagets serie Uralshina.

Hitta rätt Duro HF-308 däck enkelt

Då utbudet av retro-motorcyklar är väldigt stort krävs det ett däckutbud som passar till en rad olika hjulstorlekar. Duro HF-308 däck passar de flesta gamla motorcyklar. Du kan enkelt se om de passar till just din hoj genom att använda dig av vårt smarta söksystem. Allt du behöver göra är att ange vilken motorcykel du kör, vårt system filtrerar därefter bort de alternativ som inte är relevanta för dig. Detta gör att du sparar mycket tid, då du slipper sikta in dig på däck som i slutändan inte kommer passa till din motorcykel. Få hem rätt däck på nolltid när du köper produkter från oss. Vi bjuder dessutom dig på frakten när du köper en ny däckuppsättning.

Köp Duro HF-308 däck smidigt online

Det är en sann fröjd att köra runt ute på vägarna i en historisk vintage-hoj. Det är en än större fröjd att göra detta med högkvalitativ utrustning! När du köper dina däck från Tirendo.se åtnjuter du inte enbart marknadens lägsta priser, du får alltid service i världsklass och vi finns här för att hjälpa dig med minsta lilla fråga. Vår kundtjänst står alltid till ditt förfogande. När du lagt din beställning skickar vi hem dina produkter hela vägen till dörren, och om du inte har tillgång till ett garage så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Låt proffsen ta hand om din hoj och kör runt tryggt ute på vägarna med vetskapen att dina däck sitter som de ska.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK