Dunlop

Dunlop Sportsmart 2 Max, köp däcket!

Frånkr 981per däck
Hitta dina

Sportsmart 2 Max

här!

Dominera vägarna med Dunlop Sportsmart 2 Max

Om du är på jakt efter ett sportigt däck som presterar i alla sommarens väderlekar så är Dunlop Sportsmart 2 Max ett ypperligt alternativ för dig. Däckets design har inhämtat mycket inspiration från endurance-racing. Inom racing-grenen är det otroligt viktigt att däcken ger ett perfekt grepp under lång tid och tuffa förhållanden. Detta kan i sig ses som en kvalitetsgaranti då köregenskaperna som efterfrågas inom racing räcker gott och väl ute på motorvägar och landsvägar. Rusta upp din motorcykel innan sommarens äventyr och glid runt tryggt med vetskapen att du har utrustning som håller måttet.

Dunlop Sportsmart 2 Max är lätthanterligt och ger optimal kontroll över din hoj i kurvorna. Multi-tread-gummiblandningen på det bakre däcket gör att det håller betydligt längre än genomsnittsdäcket gör, vilket innebär att det kommer dröja längre innan det börjar prestera ojämnt. Faktumet att däcket slits jämnt innebär att däcket är mer pålitligt då du inte behöver oroa dig över att cykeln ska börja dra i en viss riktning när du kört i några månader.

Endurance-kvalitet – Dunlop Sportsmart 2 Max

Jämfört med modellen som föregick Dunlop Sportsmart 2 Max har däcket en betydligt högre andel silica i gummiblandningen. En hög silica-halt innebär att däcket får ett bättre grepp på vått underlag. Detta är en egenskap man gärna ser hos alla sommardäck, då det svenska sommarklimatet ofta erbjuder oväntade skiftningar där prestanda är A och O om du är ute och kör. Dunlop Sportsmart 2 Max 190/55 ZR17 har samma utmärkta prestanda på vått underlag även i låga temperaturer, så du kommer kunna köra med däcket även under hösten innan det är dags att ställa in hojen.

Byt till Dunlop Sportsmart 2 Max i god tid

Behöver du Dunlop Sportsmart 2 Max 190/55 ZR17 så har du kommit rätt. Vi har även andra storlekar, så det är bara att bläddra igenom utbudet. Skjut inte upp däckbytet i onödan. På Tirendo.se är det busenkelt att hitta nya däck till din motorcykel. Använd vårt smarta söksystem för att hitta alla däck som passar till just ditt fordon. Vi har däck för alla körstilar. Hitta ett däckpar som passar både dig och plånboken på bara några sekunder!

Vi bjuder på frakten när du köper Dunlop Sportsmart 2 Max, och det tar bara några dagar innan du får hem produkterna. Vi samarbetar med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så kolla vilken som ligger närmast dig och boka en tid redan idag!

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK