Continental

Continental ContiAttack SM, köp däcket!

Hitta dina

ContiAttack SM

här!

En text som lär dig mer om Continental Contiattack SM däck

Continental Contiattack SM är ett mycket avancerat högpresterande däck som är godkänt för gata. Däcket har ett bra kallgrepp och uppvärmningsfas mycket på grund av en nyligen utvecklad gummiblandning. Continental Contiattack SM däck är ett säkert däck tack vare råtrådsytan, vilket är resultatet av en ny formbeläggningsteknik som eliminerar behovet av däckfrigörningsmedel. Extraordinär hantering med bra greppkurvstabilitet. Bra prestanda och god återkoppling inom gränsområdet. 0 ° stålbälteskonstruktion fram och bak för högre stabilitet och återkoppling vid inbromsning och acceleration ur kurvor. Bra kallgrepp och snabb uppvärmning genom en nyutvecklad Black Chili-slitförening, speciellt konstruerad för ändamålet. Godkänd kontinuerlig föreningsteknik säkerställer bra grepp i extremt lutande vinklar. Kvalificeras för Continental gratis 3 års garanti.

Fördjupad information om att välja bra däck och Continental Contiattack SM

Vad ska man tänka på när man ska välja riktigt bra grepp? Det finns några aspekter som är viktiga att fundera igenom. För det första bör du kolla upp om däcket är miljövänligt producerad. Du vill knappast vara med och bidra till den miljöförstöring som pågår. För det andra är det viktigt att kolla upp om däcket är hållbart. Om du kommer behöva byta ut det inom kort så kommer det bli en dyr affär i längden. För det tredje så bör du kolla upp så att du köper ett däck med bra grepp mot vägbanan och med kort bromssträcka. Detta har med din egen säkerhet att göra, men också med din omgivnings säkerhet. När det gäller däck till bilen är det inte läge att snåla. Betala hellre lite extra för att få ett riktigt högkvalitativt däck, det kommer du knappast att ångra. Köper du billiga däck finns det risk att du får däck som inte klarar till exempel vattenplaning. Det kan innebära att du helt tappar kontrollen över fordonet när det regnar mycket och du kör i höga hastigheter. Detta är en obehaglig upplevelse som man inte vill vara med om. För det fjärde så bör du kolla upp så att däcket har de egenskaper som behövs i det klimat där du tänker köra bilen. Continental Contiattack SM är ett av många bra däck som klarar även krav från riktigt kräsna konsumenter.

Avslutning och avrundning angående Continental Contiattack SM

Köp gärna dina nya tillbehör hos Tirendo.se. Där hittar du det mesta du behöver när det gäller däck, fälgar och andra tillbehör till bilar och specialfordon. Det är enkelt och smidigt att lägga en beställning. Du kan exempelvis köpa Continental Contiattack SM.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1.000 verkstadspartners
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.